free download 78 travel guides written by experts

BCR – cel mai complex motor de analiza automata a fluxului de venituri si cheltuieli

– Asistentul Financiar BCR

Banca Comerciala Română (BCR) oferă în mod gratuit clienților săi, utilizatori de internet banking – Click 24 Banking, cel mai complex motor de procesare automată a fluxului de venituri și cheltuieli, dublat de un set de funcționalități pentru analiză, administrare și planificare a bugetului personal – Asistentul Financiar BCR.

Asistentul Financiar BCR este o aplicație online unde siguranța datelor este asigurată de securitatea aplicației Click 24 Banking.

„Asistentul Financiar BCR oferă clienților transparență totală asupra cheltuielilor și vizibilitate totală asupra finanțelor proprii. Asistentul Financiar BCR este un serviciu online pentru gestionarea finantelor personale, un instrument de educatie financiară care crează clienților confortul și obisnuința de a urmări periodic veniturile și cheltuielile, de a face predicții pentru propriul buget și de a stabili ținte de cheltuieli, economii și investiții”, a declarat Marian Ignat, Director Executiv al Direcției Managementul Canalelor Retail în cadrul BCR.

Peste 90% din operațiuni efectuate prin Click 24banking sau cu cardul sunt categorisite automat de Asistentul Financiar. Clienții au posibilitatea de a-și identifica cheltuielile viitoare și de a face estimări, de a se compara cu profile din aceeași categorie cu ei, de a fi notificați cu privire la țintele de cheltuili pe care și le-au previzionat și de a-și vizualiza evoluția portofoliul în timp.

Asistentul Financiar BCR generează o perspectivă globală asupra bugetului propriu, posibilitatea de a vizualiza rapid toate veniturile și cheltuielile personale, control absolut asupra banilor detinuți.

Bucuresti, 28.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *