free download 78 travel guides written by experts

BCR ajuta zilnic circa 60 de familii sa devină proprietari prin programul Prima Casa

Solicitanţii trebuie să semneze antecontractele de vânzare-cumpărare până la 15 februarie
 
Banca Comercială Română a aprobat până în prezent credite pentru achiziţionarea ori construirea a peste 6300 de locuinţe prin programul Prima Casă, în valoare de peste 255 milioane de Euro şi este cel mai mare finanţator în cadrul programului. Pe flux sunt în prezent aproximativ 830 de dosare în valoare de 33 de milioane de euro. 

De asemenea, BCR a aprobat financiar încă alte 1600 de dosare la care solicitanţii trebuie să vină cu documentele locuinţei care va fi cumpărată/construită, în valoare totală de peste 78 de milioane de euro.
  
„Am finanţat până acum locuinţe care pot forma un oraş precum Sinaia.  Cine îşi doreşte achiziţionarea unei locuinţe în varianta actuală a programului Prima Casă trebuie să semneze antecontractul de vânzare-cumpărare până la 15 februarie inclusiv. Solicitantul poate veni la bancă pentru aprobarea financiară iar în paralel să-şi caute casa potrivită. Important este să găsească locuinţa, să se înţeleagă cu vânzătorul şi să semneze un antecontract de vânzare-cumpare în formă autentică sau sub semnătură privată cu dată certă până la 15 februarie 2010 inclusiv. Acest lucru este valabil şi pentru cei care au deja aprobarea financiară a creditului, dar nu au găsit încă locuinţa.” a declarat Ştefan Coroianu, director executiv Direcţia Credite Retail, BCR
  
BCR îşi va anunţa direct toţi clienţii care au dosare aprobate financiar că trebuie să încheie antecontractul de vânzare-cumpărare până la data de 15.02.2010 (antecontract autentificat sau sub semnătura privată cu data certă). 
 
BCR a demarat creditarea prin programul Prima Casă la începutul lunii august 2009. BCR are alocat cel mai mare plafon de garantare de 420 milioane euro.

Bucuresti, 02.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *