free download 78 travel guides written by experts

BCR a lansat un produs nou pentru studenti – pachetul GAUDEAMUS

Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat pachetul de produse si servicii bancare “Gaudeamus BCR”, care se adreseaza studentilor la zi, cu varsta pana in 30 de ani. Pachetul este format din cont curent, card de debit si acces la serviciile “24 banking BCR” de efectuare tranzactii la distanta, toate elementele necesare rezolvarii usoare, rapide si eficiente a operatiunilor curente.

 “Pentru BCR studentii, si tinerii in general, sunt parteneri strategici. Acesta este primul pas major pe care il facem pentru a iesi in intampinarea nevoilor lor cu cele mai potrivite produse si pentru a-i apropia de serviciile bancare. Pe viitor dorim sa oferim studentilor beneficii suplimentare, prin includerea si de servicii non-bancare in pachet”, a declarat Sorin Mititelu, director executiv, Directia Dezvoltare afaceri si Produse Retail din cadrul BCR.

Pachetul este oferit gratuit studentilor la zi, dar acestia vor putea economisi si prin gratuitatile la tranzactiile disponibile in pachet, care includ plati facturi la ATM-urile BCR, interogarea soldului la ATM-urile BCR, 2 retrageri gratuite de numerar pe luna de la ATM-urile BCR si 2 plati gratuite efectuate lunar prin serviciile Alo 24 Banking BCR sau Click 24 Banking BCR.

Alte avantaje ale produsului sunt siguranta operatiunilor – extrasul de cont este primit trimestrial prin posta, flexibilitatea – posibilitatea efectuarii tranzactiilor prin Internet, telefon si la ATM –urile BCR cu un comision mult mai accesibil ca la ghiseele bancii, utilizarea cardului din pachet pentru plati fara comision la comerciantii acceptanti precum si posibilitatea vizualizarii istoricului tranzactiilor direct de pe calculatorul personal prin Click 24 Banking BCR. Mai mult, studentii vor putea opta pentru includerea in pachet a unui cont in lei deschis anterior si, in cazul in care exista, a cardului de debit in lei atasat respectivului cont curent.

Pentru primii studenti care vor achizitiona pachetul Gaudeamus de la Agentia BCR Politehnica, banca a pregatit premii: stickuri de memorie precum si un mini-laptop care va fi acodat prin tragere la sorti. De asememea, cei care se inroleaza in zona BCR Student Club pana pe 20 Decembrie a.c. si achizitioneaza pachetul pentru studenti GAUDEAMUS BCR vor participa automat la o tómbola, avand posibilitatea sa castige unul dintre cele 180 de premii puse in joc: rucsacuri, genti pentru documente, tricouri si stick-uri de memorie.

Bucuresti, 28.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *