free download 78 travel guides written by experts

BCR a lansat un produs destinat finantarii productiei agricole

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera un produs inovator, foarte apreciat destinat producatorilor agricoli – “Acordul de finantare pentru activitatea curenta de productie agricola”.

“Companiile, inclusiv cele din agricultura, stiu ca au in BCR un partener pe termen lung care le sprijina cu servicii si produse bancare competitive. Noul produs este un angajament de finanţare în lei a activitatilor curente de producţie agricola, prin care banca pune la dispoziţia clienţilor sai credite în limita unui anumit plafon prestabilit”, a declarat Andra Topan, director executiv al Directiei Suport si dezvoltare produse corporate din cadrul BCR. Produsul se adreseaza producatorilor agricoli, persoane juriudice, care desfaşoară activităţi curente de producţie agricolă.

Banca stabileste impreuna cu clientii un plafon revolving, valabil 24 de luni în cadrul căruia se pot acorda numai credite agricole în lei, cu respectarea prevederilor Legii creditului agricol pentru producţie nr.150/ 2003 pe maxim 360 zile.

„Introducerea acestui tip de finanntare arata ca stim si intelegem nevoile speciale ale producatorilor din agricultura, un sector economic sensibil care necesita o abordare adecvata”, a adaugat Topan.

BCR este principalul finantator roman in domeniul agricol.

Bucuresti, 02.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *