free download 78 travel guides written by experts

BCR a lansat un produs destinat asociatiilor religioase, fundatiilor si ONG-urilor

Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat, recent, un pachet de produse si servicii dedicat in exclusivitate asociatiilor religioase, fundaţiilor şi ONG-urilor – Pachetul Comunitate BCR.

Pachetul Comunitate BCR beneficiaza de comision de administrare ZERO si de reduceri de 100% a unor comisioane. Este un proiect unic pe piata bancara romaneasca prin complexitate si numarul beneficiarilor sociali potentiali – peste 20.000 de asociatii si fundatii.

„Cu totii traim si muncim in mijlocul comunitatilor si putem alege daca dorim sau nu sa ne implicam activ in viaţa lor. Pentru BCR, in calitate de beneficiar major al comunitatii prin intermediul afacerilor pe care oamenii le fac cu noi, este vital ca noi, la randul nostru, sa intoarcem in folosul comunitatii o parte a beneficiilor. Astfel, cream valoare comunitatii prin activitatile noastre de business, dar adaugam si mai multa valoare prin implicarea noastra activa in dezvoltarea sociala”, a declarat Ramona Chirila, sef departament Afaceri Comunitare din cadrul BCR.

Pachetul Comunitate BCR este format dintr-un cont curent in lei, un card de debit in lei (BCR MasterCard Business sau BCR Visa Business Electron) si serviciul de efectuare operaţiuni prin Canale Alternative – Phone Banking (Alo 24 Banking BCR) si Internet Banking (Click 24 Banking BCR). Acesta cuprinde aceleaşi produse operaţionale şi comision de administrare de 0 lei/ lună, însă reducerile 100% pe anumite operaţiuni sunt diferenţiate în funcţie de fiecare categorie de clienţi: Asociaţii Religioase şi Fundaţii & ONG-uri.

In cazul Asociatiilor Religioase, BCR acorda o reducere de 100% a comisioanelor pentru: operatiunile de depunere numerar in contul curent inclus în Pachet si pentru operaţiunile de incasare in contul curent.

Pentru Fundaţii & ONG-uri, banca aplica o reducere de 100% pentru comisioane in cazul operatiunilor de depunere numerar in contul curent inclus in Pachet, operaţiunilor de incasare in contul curent si operatiunilor de plati in sistem intrabancar (viramente BCR-BCR).

Aceste facilitati stimuleaza atragerea de fonduri pentru dezvoltarea comunitatii si reduc costurile de implementare a proiectelor social-comunitare.
Banca Comerciala Romana contribuie anual cu aproape 2 milioane de Euro la  dezvoltarea sustenabila a comunitatii, prin sustinerea proiectelor care s-au aliniat prioritatilor nationale si viziunii noastre.

Bucuresti, 19.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *