free download 78 travel guides written by experts

BCR a fost premiata pentru Programul Learn@bcr

Banca Comerciala Romana (BCR) a obtinut, recent, din partea START Internship ROMANIA, Diploma de Excelenta pentru derularea celor mai multe strategii de tip “internship”.

Premiul a fost acordat in cadrul Editiei Pilot a Programului START Internship ROMANIA. BCR a selectat 46 de studenti care au efectuat un stagiu de internship de 2 luni in perioada verii in unitatile bancii.

“Acest premiu ne onoreaza si dovedeste ca BCR este o banca care pune un accent important pe tinerele talente, pe atragerea acestora in sistemul bancar. Prin programul Learn@bcr oferim studentilor oportunitatea de a acumula experienta de lucru deosebit de valoroasa in domeniul lor de studiu in reteaua de unitati a bancii. Cursantii au fost implicati in activitatea directiilor din Centrala bancii sau sucursalelor in care au fost repartizati. Totodata, programul a implicat si angajatii BCR care si-au asumat cu succes rolul de mentor si formator”, a declarat Andreea Voinea, director executiv al Directiei Resurse Umane din cadrul BCR.

Programul de internship “START Internship Romania” este dezvoltat de Guvernul Romaniei impreuna cu peste 50 de companii de renume si cu sprijinul mai multor institutii de invatamant superior si al asociatiilor studentesti. 

“Ca un actor important pe piata bancara din Romania, BCR promoveaza o cultura bazata pe performanta angajatilor sai. Din acest motiv, 14 participanti in program au fost selectati pentru a-si continua cariera in BCR. Pe langa acest lucru, consideram ca proiectul si-a atins obiectivul prin faptul ca s-a creeat o comunitate intre companiile care promoveaza cultura de internship”, a adaugat Andreea Voinea.

BCR va continua sa se implice activ in programele de internship, promovarea tinerelor talente fiind o constanta a activitatii BCR.

Bucuresti, 09.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *