free download 78 travel guides written by experts

BCR a epuizat plafonul suplimentar obtinut in cadrul programului Prima Casa

BCR Prima casa· Banca a solicitat FNGCIMM suplimentarea plafonului de garantare aferent programului Prima Casă 6

Banca Comercială Romană (BCR) a epuizat, în circa două săptămani, plafonul obtinuţ în cadrul programului Prima Casă prin realocarea sumelor neutilizate destinate achiziţiilor de locuinţe construite de ANL. Astfel, banca a aprobat circa 1.000 de noi credite Prima Casă în valoare de aproximativ 136 milioane lei.

BCR a solicitat Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM) suplimentarea plafonului de garantare aferent programului Prima Casă 6.

BCR a acordat deja în cadrul programului Prima Casă 6 aproximativ 4.700 de credite, iar de la începutul programului şi până în prezent, circa 36.000, în valoare de peste 6 miliarde lei.

Evoluţia vânzărilor de credite ipotecare a aratat o creştere a creditului ipotecar standard, ce a egalat vânzările prin programul Prima Casă, însă, ca de obicei la finalul plafonului alocat Progamului, evoluţiile recente indică vânzări mai puternice pe Prima Casă.

Astfel, BCR deruleaza campania „Soluţii de creditare pentru fiecare“ ce aduce clienţilor care îşi primesc salariul/pensia în cont la BCR o ofertă specială: comision de analiză ZERO pentru creditele de investiţii imobiliare. Creditul CASA MEA reprezintă o soluţie de finanţare pentru cei care îşi achiziţionează o locuinţă, pentru cei care doresc să aducă îmbunătăţiri locuinţei pe care o deţin, cât şi pentru cei care vor să-şi schimbe locuinţa. Dobânda este de numai 5,25%/an, fixă până la 5 ani pentru toţi clienţii care vin cu salariul la BCR.

DAE = 5,16% pentru un credit CASA MEA în valoare totală de 160.000 lei, pe 30 de ani; dobândă 5.25% fixa in primii 5 ani si ulterior variabila 4,88% (ROBOR 6M + 2.3%); taxă de evaluare: 370 lei inclusiv TVA; rată lunară: 884 lei in primii 5 ani si ulterior 852 lei; valoare totală plătibilă: 308.873 lei.

Exemplul de calcul este orientativ, valabil la data de 08 Septembrie 2014 pentru clienţii care îşi primesc salariul în cont la BCR

Bucuresti, 09.10.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *