free download 78 travel guides written by experts

BCR a deschis unitatea cu numarul 650

Banca Comerciala Romana (BCR) a deschis, marti a.c., unitatea retail cu numarul 650 –  Agentia Piata Mare situata in Municipiul Timisoara, Str. 16 decembrie 1989, Nr. 8, Parter.

Noua unitate bancara cu servicii integrate este cea de-a 22-a unitate operativa BCR din Municipiul Timisoara si a 27-a din judetul Timis. In cursul acestui an BCR a mai inaugurat in Municipiul Timisoara doua agentii bancare: Gheorghe Lazar (in luna februarie) si Piata Verde la inceputul lunii mai iar pe parcursul anului trecut reteaua bancii a crescut in acest judet, cu 5 noi agentii.   .  

BCR confirma si in acest fel ca este un partener real al economiei, continuand sa investeasca in dezvoltarea retelei de unitati si a ofertei de servicii financiar-bancare.

“Dezvoltarea in aceasta perioada a retelei de unitati bancare, parte a strategiei BCR privind distributia de produse si servicii financiare destinate clientilor persoane fizice si micilor companii, dovedeste increderea noastra in potentialul de crestere a pietei bancare. Reteaua BCR de sucursale se completeaza cu alte canale de distributie a caror avantaje si beneficii incep sa fie apreciate de clientii nostri. Astfel, prin serviciul “24 BANKING BCR” se pot efectua operatiuni prin apel telefonic, prin Internet sau prin reteaua noastra de automate bancare. Strategia noastra de distributie include efectuarea de operatiuni (in principal de plata de facturi de utilitati), prin intermediul telefoniei mobile. Accesul se realizeaza prin intermediul serviciului “Good.bee”. Prin accesibiliate ridicata, convenabilitate si solutii tehnice moderne, in corelare cu alte actiuni pe care le desfasuram, dorim sa imbuntatim calitatea serviciilor oferite de BCR, atat pentru loializarea clientilor actuali, cat si pentru atragerea de noi clienti”, a declarat Sorin Mititelu, director executiv al Directiei Dezvoltare Afaceri si Produse Retai din cadrul BCR.

Agentia Piata Mare are o structura functionala moderna care pune in valoare deschiderea BCR venind in intampinarea clientilor cu o oferta diversificata de servicii financiare bancare de calitate: economisire, investitii in unitati de fond, credite, operatiuni cu si fara numerar, carduri, produse de economisire-creditare, etc. Noua unitate va oferi consiliere pentru persoanele juridice – microintreprinderi. Totodata va putea efectua si o serie de operatiuni pentru persoane juridice. De asemenea, noua unitate dispune si de un ATM.

BCR are pregatita pentru primii 100 de clienti persoane fizice, o oferta promotionala cu ocazia inaugurarii noii unitati. Pentru cei care isi deschid un cont curent la aceasta si nu mai au alte produse sau servicii achizitionate de la BCR, banca le ofera :
–    50% reducere la comisionul de acordare credite
–    bonus la dobanda, pana la prima scadenta:      
–    un plus de 0,5 pp la dobanda depozitelor constituite in RON       
–    un plus de 0,25 pp la dobanda depozitelor constituite in EUR

Clientii noii unitati beneficiaza de avantajele oferite de colaborarea cu o echipa tanara de profesionisti bancari. Dinamismul acestora creeaza pentru clienti cadrul perfect pentru dezvoltarea unei relatii durabile si avantajoase cu BCR.

Programul de lucru cu publicul al Agentiei Piata Mare este: Luni – Vineri: 09.00 – 17.30.

Bucuresti, 10.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *