metalshow

BCR 450 – Agentia Politehnica

  • Deschiderea anului universitar coincide cu inaugurarea unei unitati bancare in cadrul UPB
  • BCR a ajuns la o retea de 450 de sucursale si agentii
  • BCR preconizeaza sa deschida in acest an circa 100 de noi unitati
  • Oferta speciala pentru studenti la deschiderea unitatii

Banca Comerciala Romana (BCR) a deschis, marti 3 octombrie, unitatea cu numarul 450 –  Agentia Politehnica situata in campusul Universitatii Politehnice Bucuresti – Splaiul Independentei, Nr. 313, Sector 6.

Noua unitate bancara cu servicii integrate este cea de-a 10-a unitate operativa BCR din Sectorul 6 si a 75-a din Bucuresti si Judetul Ilfov.

Agentia BCR Politehnica este prima unitate bancara care se deschide in incinta unei institutii de invatamant superior.

„Odata cu deschiderea anului universitar, Grupul BCR raspunde solicitarilor primite din partea studentilor si cadrelor didactice si deschide o unitate bancara special pentru ei. Astfel, vor avea la dispozitie servicii bancare de calitate, intr-o gama cat mai larga, de nivel european si la costuri rezonabile. BCR Politehnica confirma  avantajele  oferite de conceptul de unitate a Grupului BCR axata pe satisfacerea cerintelor populatiei. BCR este cu adevarat partenerul de langa tine, prietenul care te cunoaste, te intelege si te sustine in planurile tale de viitor”, a declarat Natalita Hurduc, vicepresedinte executiv BCR.

Agentia BCR Politehnica are o structura functionala moderna, ce reflecta noua deschidere a BCR, care imbina cu succes flexibilitatea cu prudenta bancara, totul in avantajul clientilor.

Studentii si cadrele didactice vor beneficia la noua unitate de avantajele oferite de colaborarea cu o echipa tanara de profesionisti bancari. Dinamismul acestora, completat de experienta managementului Sucursalei Municipiului Bucuresti, creeaza cadrul perfect pentru dezvoltarea si in aceasta unitate, a unui parteneriat de afaceri durabil cu clientii bancii.

La Agentia BCR Politehnica clientii pot utiliza intreaga gama de produse si servicii a BCR: conturi curente, depozite bancare, credite in lei si valuta, carduri, serviciul de transfer rapid de bani MoneyGram etc. Totodata, noua unitate dispune de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM) si de un Automat de Schimb Valutar (ASV).

BCR Politehnica a pregatit si o oferta speciala cu prilejul deschiderii unitatii. Astfel, primii 20 de clienti care achizitioneaza aici un card co-brand de debit BCR VISA Electron EURO<26 vor primi, in contul de card, 100 lei (RON).

Programul de lucru cu publicul al Agentiei BCR Politehnica este: Luni – Vineri: 8.30 – 17.30 si Sambata: 8.30 – 12.30.

BCR a implementat un nou concept de sucursala care favorizeaza relatia directa cu clientii persoane fizice, proces finalizat in aproape toata reteaua teritoriala a BCR.

BCR pune un accent deosebit pe serviciile catre populatie, pentru care deschide noi unitati in toate orasele tarii cu potential de dezvoltare. Astfel, daca in 2003 si 2004 au fost deschise aproape 40 noi unitati, in 2005 banca a pus la dispozitia clientilor aproximativ 60 de noi unitati, in acest an  BCR a deschis, pana in prezent, 78 de unitati noi in aproape toate judetele tarii, urmand ca pana la sfarsitul anului reteaua BCR sa mai creasca cu peste 30 de unitati.

Bucuresti, 3.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *