Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

BCR – 15.000 de clienti beneficiaza de rate reduse

BCR15.000 de clienți au semnat deja oferta Băncii Comerciale Române (BCR) de reducere a ratelor lunare, în medie cu 20%, în cadrul campaniei Scade Rata.

“Numărul clienților care acceptă și semnează oferta noastră de rate reduse crește într-un ritm alert, însă suntem pregătiți să suplimentăm eforturile consilierilor din sucursalele BCR, astfel încât să răspundem prompt și rapid tuturor solicitărilor”, a declarat Dana Demetrian, Vicepreședinte Retail&Private Banking, BCR.

Clienții care au acceptat oferta BCR, până în acest moment, au economisit, în medie, pe perioada creditului rămasă 12.500 euro.

“Am fost placut surprinși, pentru că ne pierduserăm speranța de a depăși situația în care ne aflăm de câțiva ani de zile. Categoric această ofertă a venit în sprijinul nostru. Apreciem ajutorul pe care l-am primit și avem speranța unei bune colaborări pe viitor”, spune familia David (Bogdan Dumitru și Lucia Elena) care a beneficiat de reducerea ratei lunare cu 130 de euro.

“Am acceptat oferta destul de repede după o discuție cu consilierul băncii. Mi-a scăzut rata cu 27.49%, reprezentând o sumă considerabilă” (Maria Oprescu, clientă BCR care a beneficiat de o reducere a ratei lunare cu 300 de euro).

“A fost o ofertă neașteptată, m-am bucurat. Apreciez eforturile băncii de a îmbunătăți relația cu clienții” este de părere Daniela Tulbure, o clientă BCR care a beneficiat de o reducere a ratei lunare cu 55 de euro.

Oferta BCR ramâne valabilă în continuare, oferindu-le clienților cu credite imobiliare posibilitatea de a beneficia de o dobandă fixă pe 5 ani de 4,95%/an și de 5,45% pe 10 ani, iar celor cu credite de nevoi personale cu ipotecă o dobândă de 5,95%/an pentru dobânda fixă pe 5 ani și 6,45%/an pentru dobânda fixă pe 10 ani. Dupa această perioadă, dobânda va fi calculată la ROBOR/EURIBOR/LIBOR la 6 luni + 3%, respectiv +4% pentru clienții cu garanție imobiliară.

Bucuresti, 26.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *