free download 78 travel guides written by experts

BBC Worldwide anunta noi titluri originale pentru portofoliul din ce in ce mai bogat al BBC Earth

BBC Worldwide a anunțat astăzi două producții originale noi pentru portofoliul BBC Earth. Cele mai recente documentare Pescuitul Imposibil și Planeta pe care trăim se alătură astfel primei producții originale Vreme Extremă – Supravieţuitorii pentru a fi parte din secțiunea Earth Unplugged descrisă de Julie Swanston, Vice Preşedinte al Producţiilor Originale pentru BBC Earth, ca fiind „istoria naturală în toată splendoarea ei”.

Julie Swanston a declarat: „Aceste noi producții originale programate reprezintă gama de conținut pe care o căutăm pentru secțiunea Earth Unplugged. Acțiune rapidă și instinctivă, personaje excepționale și o perspectivă neconvențională asupra bogăției istoriei naturale. Toate acestea caracterizează televiziunea intensă și captivantă care atrage publicul la nivel global.”

Toate acestea vin în urma anunțului privind lansarea BBC Earth în America Latină, Asia și Africa de Sud în următoarele luni. Începutul difuzării în America Latină și Africa de Sud este planificată pentru luna septembrie, iar în Asia în luna octombrie, ca urmare a succesului pe care BBC Earth l-a avut în Țările Nordice, Polonia, Turcia, România, Ungaria și Slovenia la începutul anului 2015.

Cele două seriale noi aprobate de companie sunt coproduse alături de partenerii din Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord:Pescuitul Imposibil cu ITV și ITV4, iar Vreme Extremă – Supravieţuitorii cu Channel 5. BBC Worldwide deține drepturile de difuzare ale acestora în afara Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei, iar pentru Planeta pe care trăim, BBC Worldwidedeține drepturile de difuzare la nivel global.

Pescuitul Imposibil

Documentarul urmărește îndeaproape un grup de pescari independenți care străbat lumea în încercarea de a prinde ceea ce nu poate fi prins, creaturi marine minunate și ciudate pentru care pescuitul convențional nu este de ajuns. Câteodată, aceste creaturi sunt prea viclene, prea ascunse sau trăiesc în condiții extreme unde marea este prea periculoasă. Pentru a duce la bun sfârșit fiecare încercare, specialiștii sunt nevoiți să învețe tehnicile locale, să lase în urmă metodele convenționale și să-și ducă imaginația la limitele extreme.

Această coproducție formată din 10 episoade este produsă de casa de producție Alaska. Producătorul executiv pentru BBC Earth este Hannah Demidowicz, iar pentru Alaska, producătorul executiveste Chris Fouracre.

Planeta pe care trăim

Istoria naturală așa cum nu ai mai văzut-o până acum. Producătorii BBC Earth au fost lăsați să scotocească prin arhiva BBC, o comoară plină cu documentare despre natură cu ajutorul cărora cele mai frumoase povești ale planetei sunt prezentate dintr-o nouă perspectivă ingenioasă și neconvențională. O călătorie prin natură regândită pentru era digitală.

Producția acestui serial format din 10 episoade este condusă de Kirsty Hanson, producător executiv BBC Wordwide, alături de producătorul executiv BBC Earth Katie Brosnan.

Vreme Extremă – Supravieţuitorii

Așa cum a fost anunțat anterior, Darlow Smithson va produce pentru BBC Earth și Channel 5 seria formată din șase părți care prezintă cele mai distrugătoare fenomene meteorologice prin ochii unor britanici care le-au întâlnit în călătoriile lor prin lume.

De-a lungul ultimului deceniu pe Pământ, am fost martorii celui mai puternic taifun, celui mai mare uragan din Atlantic şi a celei mai puternice furtuni de zăpadă din Himalaya, iar toate aceste fenomene au fost surprinse cu ajutorul camerelor de filmat. Acest documentar oferă mărturisirile fascinante ale celor care au întâlnit astfel de fenomene extreme în călătoriile lor prin lume. Imaginile incredibile din arhivele personale combinate cu explicaţiile ştiinţifice explică cum protagoniştii au sfidat şansele şi au supravieţuit.

Această serie nouă le are producători executivi pe Kirsty Hanson din partea BBC Worldwide și pe Emily Dalton și Erika Dodd din partea Darlow Smithson. Channel 5 este distribuitorul exclusiv înRegatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, în timp ce BBC Worldwide are drepturile de difuzare în afara Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei.

Bucuresti, 27.08.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *