free download 78 travel guides written by experts

BBC Top Gear te invita la Battleship

Unii spun că… Stig este de origine extraterestră!
Tot ce ştim noi este că pe 19 aprilie, războaiele pământene se dau pe ape.

Bătălia pentru Terra începe pe apă! Revista Top Gear vă invită să vizionaţi, pe 19 aprilie, Battleship, o aventură spectaculoasă care se întinde peste ape, în cer şi peste pământ, în lupta pentru supravieţuire. Până atunci, bătălia pentru premii a început pe site-ul //www.topgear.ro/concursuri/battleship.html cu 50 de invitaţii duble la avanpremiera de la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City, cu produse promoţionale din film şi un ceas Timex, oferit de B&B Collection.

Îar perioada 17-19 aprilie, între orele 18.30-21.00, oricine va trece prin Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City va putea intra în BattleZone, un spaţiu dedicat fanilor jocului Battleship, plus o întreagă expoziţie de aeromodele realizată de către clubul Aeropower. În fiecare zi se pot câştiga premiile Battleship: bilete şi produse promoţionale din film, produse promoţionale Timex.

Şi ca să nu-şi de dezamăgească fanii, echipa Top Gear mai pune la bătaie, în cadrul avapremierei filmului Battleship de pe 19 aprilie, o tombolă specială, cu un premiu pe măsură, un zbor cu avionul de 20 de minute de tipul prima lecţie de zbor oferit de Aventura Card pe aerodromul Şirna şi un ceas Timex.

Despre film Bazat pe jocul clasic de război Hasbro, BATTLESHIP îi are ca protagonişti pe Taylor Kitsch în rolul lui Hopper, un ofiţer în marina americană detaşat pe nava USS John Paul Jones, Brooklyn Decker, în rolul lui Sam, fizioterapeută şi logodnică a lui Hopper; Alexander Skarsgård este Stone, fratele mai mare al lui Hopper şi ofiţerul aflat la comanda vasului USS Samson, Rihanna este locotenentul Raikes, camaradul lui Hopper şi specialistă în arme, iar Liam Neeson este superiorul lui Hopper şi Stone, precum şi tatăl lui Sam, amiralul Shane.

Producătorii filmului sunt Brian Goldner şi Bennett Schneir, de la Hasbro (franciza Transformers), împreună cu Scott Stuber (Couples Retreat), Sarah Aubrey (The Kingdom) şi Duncan Henderson (Master and Commander).

Bucuresti, 12.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *