free download 78 travel guides written by experts

BBC Earth prezinta atuurile celor mai dominante animale si dezvaluie secretele succesului lor

Un nou documentar despre istorie naturală, Atuurile Animalelor, va fi difuzat în premieră pe BBC Earth marți, 8 septembrie, de la ora 21:10. Această producție plină de surprize dezvăluie care sunt secretele succesului în fascinanta lume a animalelor, de la furnici care se vaccinează singure până la vulpi care simt câmpul gravitațional al Pământului.

Există peste 10 milioane de specii pe planetă, însă întrebarea rămâne: de ce unele au prosperat acolo unde altele nu au reușit? Această serie elogiază cele mai de succes grupuri de animale de pe Pământ – de la maimuțe la elefanți și de la furnici la urși. Veți descoperi de ce, în ciuda aparentei lor neîndemânări și al aspectului comic, pinguinii au o anatomie perfectă pentru mediul lor. De asemenea, va fi prezentat cum dominanța marilor feline se bazează surprinzător pe ceva mai mult decât forța lor musculară.

Ultimele descoperiri științifice se combină cu cele mai recente cercetări în domeniul comportamentului animalelor, dar și cu reportaje cuprinzătoare din arhiva BBC HD pentru a construi o imagine completă asupra fiecărui animal. Toate acestea dezvăluie modul în care caracteristicile unice ale fiecăruia dintre aceste animale extraordinare au contribuit la succesul lor.

Fiecare episod din acest sezon format din 12 părți se concentrează pe câte un grup de animale și ne provoacă să reconsiderăm tot ceea ce știm despre lumea naturală.

Bucuresti, 04.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *