Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Baumix: Noua gama de chituri multicolore va genera venituri de circa 1 mil. euro in primul an

Compania estimează că în 2011 va atinge o cotă de 20% pe piaţa locală de chituri

Producătorul de materiale de construcţii Baumix îşi adaugă în portofoliu un nou chit de rosturi pentru placări ceramice – Primus Multicolor-, şi estimează că acest produs va aduce în primul an un aport de 1 milion de euro la cifra de afaceri a companiei.

În 2010, piaţa locală de chituri a fost estimată la 13.000 tone (conform studiului Interbiz) iar Baumix estimează  menţinerea la acelaşi nivel şi în 2011. În ceea ce priveşte poziţia companiei pe piaţă pentru această grupă de produse, Baumix este brandul numărul I în reţelele de key account.

La nivelul întregii pieţe de chituri, Baumix a înregistrat o creştere a cotei de la an la an, controlând în prezent 15% din piaţă.

“Noul chit Primus Multicolor reprezintă gama premium a chiturilor din punct de vedere al performanţelor şi al prezentării. Este un produs original Baumix, creat în centrul propriu de cercetare şi dezvoltare al companiei, iar vânzările sale, alături de cele ale produselor deja cunoscute, vor contribui la creşterea cotei pe piaţa de chituri până la 20% în 2011, ” a declarat Răzvan Bobe, Director Cercetare Dezvoltare Baumix.

Primus Multicolor a umplut un gol existent pe piaţa autohtonă, datorită faptului că este un chit de rosturi pentru toate tipurile de plăci ceramice, marmură şi piatră naturală disponibil în 14 de culori. În ceea ce priveşte forma de ambalare, chitul este disponibil în găleată de 5 kg.

Bucuresti, 18.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *