free download 78 travel guides written by experts

Baumix lanseaza noua forma a site-ului www.baumix.ro

Producătorul de materiale de construcții Baumix lansează noua platformă de comunicare online www.baumix.ro. Site-ul are o structură simplă și prietenoasă, fiind ușor de accesat și oferind informații utile despre produsele și sistemele complete Baumix. stiri, www.prwave.ro, PRwave, imagine, comunicare, relatii publice, PR, stire, comunicate, comunicate de presa, evenimente, promovare, Romania

Cu un design atractiv, platforma pune la dispoziția consumatorilor detalii despre gamele de produse Baumix și Primus, adresate atât profesioniștilor, cât și adepților conceptului do-it-yourself. Lucrările și aplicațiile care pot fi realizate cu produsele Baumix sunt diverse, de la finisarea pereților propriei case până la placări exterioare cu piatră naturală sau termoizolare fațade.

Mai mult, utilizatorii pot descărca fișele tehnice ale produselor de care sunt interesați, beneficiind și de pliante de prezentare și aplicare a produselor. Rubrica “Noutăți” oferă informații despre cele mai noi lansări de produse, precum și despre promoțiile Baumix. Cei care doresc să primească detalii suplimentare despre produsele Baumix și despre centrele în care sunt comercializate pot accesa secțiunea „Distribuție”, care conține datele reprezentanților zonali ce pot asigura asistență în acest sens.

Site-ul se adresează atât începătorilor în domeniu sau celor care aleg să își renoveze singuri casa, cât și firmelor specializate.

Bucuresti, 04.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *