metalshow

Bateria reincarcabila Mobile Power Pack de la APC

mareste autonomia de functionare a oricarui tip de gadget
 
Utilizatorii de gadgeturi mobile pot beneficia acum de o baterie care mareste autonomia de functionare a portabilului în timp ce calatoresc, indiferent care este acesta.
 
În conditiile în care popularitatea dispozitivelor mobile creste spectaculos de la an la an, bateria reîncarcabila Mobile Power Pack UPB 10 de la APC se dovedeste a fi un accesoriu foarte util. Compatibila cu orice dipozitiv mobil, fie ca este vorba de iPod, MP3 player, telefon mobil, camera digitala sau consola de jocuri, etc., Power Pack UPB 10  este solutia ideala de reîncarcare a gadgeturilor mobile preferate, oferind pâna la 55 de ore de muzica în plus în cazul playerului iPod® Nano si maxim 10 ore de viata în plus pentru un PDA.

Mobile Power Pack UPB 10 este o baterie ce se bazeaza pe tehnologia Lithium Polymer (Li-Po), una dintre cele mai avansate tehnologii de pe piata. Desi similare bateriilor bazate pe tehnologia Lithium Ion (Li-Ion), bateriile Li-Po, au o greutate mai mica si viata mai lunga.

Cu un timp de reîncarcare de numai 3 ore, fara efect de memorie, aceasta noua sursa de energie, prin capacitatea sa de a permite reîncarcarea tuturor tipurilor de gadgeturi prin USB sau mini-USB, este un produs inovativ, care nu are competitie directa în acest moment. Amatorii de gadgeturi se pot bucura acum mai mult ca oricând de portabilele lor, fara riscul de a ramâne constant fara baterii.

Mobile Power Pack este livrat împreuna cu un adaptor USB si un cablu de alimentare mini- USB si este disponibil în reteaua de parteneri Tornado, la un pret de 47,7 EUR + TVA

Informatii suplimentare si date tehnice despre Mobile Power Pack puteti obtine vizitând www.tornado.ro

Poze Mobile Power Pack gasiti aici .  

Bucuresti, 14.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *