free download 78 travel guides written by experts

Batalia pe tastatura Qwerty a inceput

LG KS360 invită utilizatorii la un film mult aşteptat de fani: Transformers-Răzbunarea celor învinşi

· Cumpără un telefon LG KS360 în perioada 12 iunie-15 august şi primeşti automat 2 bilete la film
· Intră pe www.lgtransformers.ro, joacă Transformers online şi câştigă o sală de cinema doar pentru tine şi prietenii tăi

LG Electronics România dă startul bătăliei pe tastatura Qwerty, în cadrul campaniei promoţionale LG Transformers, dezvoltată pentru telefonul LG KS360, în parteneriat cu Orange şi Ro Image. În cadrul campaniei, desfăşurată între 12 iunie şi 15 august 2009, utilizatorii care achiziţionează un telefon LG KS360 la un preţ promoţional de 59 Euro din Orange shop sau din magazinul online Orange, primesc automat bilete la filmul Transformers – Răzbunarea celor învinşi şi au şansa de a câştiga marele premiu ce constă într-un laptop LG.

Campania LG Transformers se desfăşoară pe site-ul dedicat, www.lgtransformers.ro. Vizitatorii site-ului care nu au achiziţionat telefonul LG KS360 din ofertă se pot înscrie în competiţia al cărui premiu este o vizionare privată împreună cu prietenii a blockbuster-ului preferat. Pentru aceasta, ei trebuie să concureze în cadrul unui joc tematic special creat, pentru şansa de a fi desemnat câştigător.

„Campania LG Transformers a fost special concepută în spiritul brandului LG, un brand dinamic, adaptat personalităţii tinerilor moderni, pasionaţi de noile tehnologii în comunicarea cu prietenii. Suntem încrezători că aceste forme de asociere vor susţine poziţionarea brandului, în eforturile de comunicare cu utilizatorii, pentru piaţa din România,” a afirmat Ioana Cristescu, Corporate Marketing Manager LG Electronics România.

Pe toată durata campaniei, pentru fiecare telefon LG KS360 achiziţionat în această perioadă, utilizatorii vor primi gratuit două bilete la filmul Transformers-Răzbunarea celor învinşi, care vor putea fi utilizate în cinematografele din Bucureşti (Holywood Multiplex, Bucureşti Mall), cât şi în ţară, în oraşele Timişoara, Iaşi, Cluj, Bacău, Oradea. După achiziţia telefonului LG KS360, consumatorii trebuie să acceseze site-ul campaniei şi să se înscrie pe baza seriei IMEI a telefonului, pentru câştigarea, prin tragere la sorţi, a unui laptop LG din seria S510-G CBTXV.

Regulamentul campaniei poate fi accesat direct de pe site-ul dedicat, www.lgtransformers.ro.

Bucuresti, 19.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *