free download 78 travel guides written by experts

BASF si Publicis saluta elita fermierilor din Romania cu un solemn “Ave, Cezar!”

Dupa un pitch la care au participat 4 agentii, desfasurat la inceputul lunii septembrie, Publicis a castigat proiectul de implementare a evenimentului BASF Romania. Evenimentul urma sa marcheze colaborarea excelenta pe care liderul mondial in domeniul chimic a avut-o, de-a lungul acestui an, cu clientii sai.

Intitulat “Sa dam Cezarului ce-i al Cezarului”, evenimentul s-a desfasurat in seara de joi, 10 noiembrie, in sala I.C. Bratianu a Palatului Parlamentului, in prezenta oficialilor BASF si a celor peste 300 de invitati.

“Miza fiind una foarte mare, am acordat o atentie deosebita selectionarii agentiei care urma sa organizeze acest eveniment. Am hotarat sa mergem mai departe cu Publicis deoarece conceptul propus de ei se potrivea cel mai bine obiectivelor noastre de comunicare pentru acest eveniment. Nu am regretat niciun moment alegerea facuta, evenimentul a fost un real succes, iar organizarea sa a fost impecabila. M-am simtit realmente in siguranta sa lucrez cu niste profesionisti adevarati”, declara Andreea Butaru, Advertising & Promotion Manager al Diviziei Crop Protection, BASF Romania.

Civilizaţia romana a fost printre primele care au celebrat persoanele importante, influente, puternice, iar românii se revendica de la aceasta origine. Sub conceptul “Sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului”, evenimentul si-a propus sa ofere momente unice de sarbatoare “Cezarilor agriculturii”, celor care traiesc cu adevarat in ritmul naturii – fermierii romani, nu demult intorsi de la culesul roadelor si deja grabiti sa semene pentru anul ce se apropie.

Astfel, intr-o atmosfera solemna, cu vestale si statui vivante, falduri si paftale, in acorduri discrete de harpa si flaut, invitatii au fost poftiti sa paseasca pragul “forumului roman” unde urma sa li se ofere alte momente placute. Dupa impunatorul “Ave, Cezar! rostit de MC-ul Catalin Stefanescu si discursul gazdei principale, Tiberiu Dima – Country Manager al Diviziei Crop Protection BASF Romania, spectacolul de pantomima sustinut de actorii profesionisti a binedispus audienta cu amuzanta “Istorie a combaterii daunatorilor” din cele mai vechi timpuri si pana in zilele noastre. Au urmat savuroasa degustare de vinuri si recitalul Loredanei.

Echipa Publicis participanta in acest proiect este formata din: Radu Luca – Managing Director Focus Advertising, Bogdan Borascu – Account Director Focus Advertising, Razvan Soare – Copywriter, Irina Stoleru – Art Director, Gabriel Constantinescu – Managing Director Publicis Events, Liliana Baclea, Andreea Nedelea si Cristian Balaci – Senior Produceri. Din partea BASF Romania – Tiberiu Dima, Country Manager al Diviziei Crop Protection, Andreea Butaru – Advertising & Promotion Manager. La implementarea proiectului au participat, de asemenea, Ducu Darie – Regizor si Vasile Calofir – Actor si Scenarist, Gagoo Production.

Bucuresti, 14.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *