free download 78 travel guides written by experts

Basescu a fost la Cupa Presei la cantat

Orlando Ivan, unul dintre cei patru matinali de la Radio 21, cel care interpretează zeci de personaje celebre în emisiunea de dimineaţă, a intimidat aseară echipa Antenei 3 la Cupa Presei la Cântat. "Antena 3 e aici? Ce aveţi, domnule, cu mine?", a întrebat Orlando cu vocea lui Traian Băsescu, stârnind rumoare în sală. Deşi uşor surprinse iniţial, fetele de la Antena 3 ce tocmai urcau pe scenă, au gustat gluma şi au replicat: "Nu ştim ce aveţi dumneavoastră, domnule Băsescu, cu noi!"

Orlando este unul dintre cei 27 de concurenţi la ediţia din acest an a Cupei Presei la Cântat. În premieră, colegii de breaslă au avut ocazia să-I audă pe Orlando cântând cu vocea lui reală, pentru că în emisiunea de dimineaţă  vocea lui trece prin tot felul de transformări pentru a da viaţă multor personaje.

Cu piesa lui Bob Marley-“Iron, Lion, Zion” Orlando a stârnit aplauzele celor prezenţi în Music Club şi aprecierea juriului, format din: Alexandra Ungureanu, Alexandrina Hristov, Zoli Toth, Bodo (Proconsul), Cristi Becker şi Mircea Vintilă (preşedinte).

Marele premiu i-a revenit lui Claudiu Popa de la Realitatea.

Bucuresti, 16.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *