free download 78 travel guides written by experts

Baritonul Andreas Jankowitsch si soprana Judith Halasz au facut deliciul publicului!

In cadrul spectacolului “Craciun Vienez”

Seara zilei de 19 decembrie a fost magica. Orchestra Spirit of Viena, venita special la Bucuresti pentru a da un plus de savoare acestor sarbatori, a oferit publicului armonie, maiestrie si eleganta. Spectacolul a fost insufletit de prezenta actorului Eusebiu Stefanescu care a animat atmosfera cu divertisment elegant.  

Membrii orchestrei de renume mondial au dat nastere unor arii inaltatoare care au generat o atmosfera magnifica, iar interpretarile impecabile ale baritonului Andreas Jankowitsch si sopranei Judith Halasz ale muzicii lui W. A. Mozart, Joseph Haydn sau a dinastiei Strauss au starnit admiratia profunda a publicului ce a umplut Sala Palatului pana la refuz.

Un moment incitant l-a reprezentat duetul dintre cei doi, transformat intr-o tachinare dragalasa, desprinsa dintr-o poveste de amor la inceput. Balerinii Volskoper Wien au completat show-ul prin intermediul unei coregrafii dinamice. In plus, costumatiile de gala, dar si decorul specific in pragul unei sarbatori atat de importante, au facut din “Craciun Vienez” un spectacol cu  o traditie de 6 ani de zile, un eveniment de la care iubitorii de frumos nu pot lipsi.

“”Craciun Vienez”, marca a Agentiei Vreau Bilet, a devenit dupa 6 ani un brand de succes, consumat cu un interes deosebit in fiecare iarna de catre bucuresteni. De-a lungul anilor sub egida acestei  marci au evoluat: “Baletul  Operei din Viena”, “Johann Strauss Ensemble”, ”Vienna Spirit”, ”Johann Strauss Gala – Orchestra Simfonica din Praga”si ”Vienna Boys Choir”.  Entuziasmul publicului ne onoreaza si in acelasi timp ne obliga sa continuam traditia, astfel ca anul viitor vom beneficia de spectacolul Wiener Opernball Orchester pe data de 21 decembrie 2010”, dezvaluie Pepino Popescu, organizatorul acestui spectacol.

Vreau Bilet doreste sa multumeasca pe aceasta cale tuturor partenerilor ce au sustinut aceste eveniment si i-au adaugat plusvaloare pentru crearea unui eveniment desavarsit.

Bucuresti, 21.12.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *