Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

BARIN își consolidează echipa cu un nou partener

BARIN, companie de consultanță financiară și fiscală în plină dezvoltare, anunță desemnarea Valentinei Radu ca Partener de Taxe. Profesionist cu peste un deceniu de experiență în domeniu și fost director al PwC România, noul membru-cheie al echipei va avea rolul de a administra și dezvolta practica de taxe a companiei.

Având o experiență de peste 11 ani în consultanță fiscală, ce acoperă deopotrivă fiscalitate internațională și românească, precum și specializare în aspecte de TVA, Valentina Radu (foto) s-a implicat într-o gamă largă de proiecte complexe, pentru corporații multinaționale și companii locale, incluzând restructurări, scheme de optimizare fiscală, due diligence, reducerea costurilor de TVA, litigii fiscale, revizuiri fiscale și asistență pentru rambursarea de TVA.

În calitate de fost director al PwC România, Valentina a participat la două dintre cele mai importante proceduri de infringement împotriva României la nivelul Comisiei Europene, ajutând industria de leasing și piața de recuperare de creanțe să-și apere drepturile europene și să aplice în mod corect legislația UE în domeniul TVA și contabilitate. Totodată, Valentina este membră a Camerei Consultanților Fiscali din România și absolventă a cursurilor de legislație europeană organizate de Chartered Institute of Taxation din Marea Britanie.

Valentina Radu

“Sunt entuziasmată să încep o nouă provocare alături de echipa BARIN. Cred cu tărie că împreună putem dezvolta o practică puternică de consultanță fiscală și contabilă pe piața din România, capabilă să răspundă nevoilor curente ale investitorilor străini și locali de a fi rapizi, flexibili, împărtășindu-le cunoștințe complexe într-o formă simplă și concisă și, în același timp, păstrând o calitate ridicată a serviciilor integrate pe care le oferim”, declară Valentina Radu, Partener Consultanță fiscală.

Despre noul partener al echipei sale, Anca Bogorin, fondator și Managing Partner al companiei, menționează: “Valentina este un profesionist excepțional și are o pregătire de înaltă calitate, ceea ce-i conferă cea mai bună experiență în domeniul ei. Consider că deține combinația ideală de aptitudini tehnice și inteligență emoțională, calități necesare pentru un consultant de excepție. Împărtășim același stil de lucru și aceeași viziune și am încredere că desemnarea ei ca Partener de Taxe în cadrul BARIN va consolida practica noastră de servicii de consultanță și va contribui la strategia de dezvoltare și planul de creștere susținută al companiei.”

În prezent, BARIN este condusă de doi parteneri și își menține tendința ascendentă în dezvoltare, adăugând constant în portofoliu noi proiecte complexe și branduri de renume.

Despre BARIN

Înfiinţată în iulie 2014, de profesionişti cu o îndelungată experienţă în domeniu, compania BARIN este o societate de consultanță financiară și fiscală ce oferă servicii la standarde internationale, menținând o relație strânsă cu persoanele de decizie din cadrul clienților săi. Pentru mai multe detalii, vizitați www.barin.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *