Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Barbatul in viziunea lui Ermanno Scervino: Esenta seductiei

Colecția masculină primăvară/vară 2014

Denim-ul reprezintă leitmotiv-ul colecției, alături de personalități iconice din trecut și prezent

Ermanno Scervino: “pentru sezonul următor de vară, denim-ul pune în valoare contemporaneitatea masculină, depășind standardele cu care ne-am obișnuit și devenind un element cheie al colecției.”

În viziunea lui Ermanno Scervino, inspirat din figurile legendare care au sedus generații întregi, moda masculină trebuie să reflecte dorințele, pasiunea, șarmul masculin. Pentru colecția primăvară-vară 2014, designerul și-a găsit inspirație în figurile iconice din diferite epoci, de la Marcello Mastroianni, JFK și Barack Obama și până la Mick Jagger, Marlon Brando, James Dean și Steve McQueen.

Denim-ul este elementul cheie al colecției, fiind disponibil într-o varietate de nuanțe și finisaje. Îl regăsim în colecția de jachete sau lăcuit cu un finisaj inovativ care îi păstrează totuși esența denim-ului clasic.

Disponibil în culori variate, de la verde, negru, albastru, gri stins și până la portocaliu, denim-ul se regăsește în nenumărate item-uri ale colecției: pantaloni, jachete, precum și cămăși și pantofi.

Volumele: noile proporții ale jachetelor pun în valoare silueta masculină, oferind o linie deosebită; pantalonii cu tăieturi ferme, jachete slim-fit, cu detalii cu striații și dungi contrastante.

Materiale: noile efecte texturate pot fi observate în țesăturile din mătase chinezească sau în combinațiile surprinzătoare de piele cu valuri de mătase în ceea ce privește jachetele. Jacheta tip biker are inserții de material fluid și mănuși de piele, în timp ce pantalonii au inserții din dantelă. Accesoriile și cămășile prezintă detalii Swarovski.

Imprimeuri: motive geometrice în carouri și imprimeuri în romburi pentru mohair, bumbacul și puloverele de cașmir sunt imprimate în tonuri de oțel inoxidabil , cu dungi ca finisaj pentru tivul jachetelor.

Accesorii: pantofi cu șireturi din denim sau denim lăcuit, pantofi stil Oxford cu platformă micro-rubber din două culori, precum și eșarfe din macramé în culorile denim-ului și gri stins.

Culori: toate variantele de denim prespălat. Nuanțe: albastru, verde, negru, portocaliu și gri stins.

Milano / Bucuresti, 27.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *