creative night talks

Barbă albastră, un spectacol de Alexander Hausvater, revine pe 15 octombrie, la Teatrul “Stela Popescu”

Spectacolul Barbă Albastră, adaptare după o nuvelă de Max Frisch, un spectacol de Alexander Hausvater, producţie a Teatrului „Stela Popescu” revine pe scena Sălii Mici a Palatului Naţional al Copiilor pe 15 octombrie, de la ora 19.

Legenda cavalerului Barbă albastră versus straniul destin al doctorului Schaad. Un om modern care poartă în suflet o poveste cu rădăcini în lumea lui Charles Perrault, intră într-un bar de biliard. Crima de care este acuzat este teribilă, experiența închisorii este încă proaspătă și traumatizantă. Două povești suprapuse creează un univers magic și plin de suspans, într-un spectacol de teatru, muzică, mișcare, dans și pantomimă. Acțiunea din “Barbă albastră” se asemuiește unei partide de biliard, unui joc dur al eliminării și singurătății. Protagonist este veșnicul îndrăgostit, incapabil să lege relații profunde, care pendulează neiertător între nevoia de a iubi și de a fi iubit. Lumea sa ascunde o enigmă în centrul căreia este Femeia, cea care dărâmă barierele lumii fizice prin intuiție și forță interioară în căutarea … adevărului.

Max Frisch a scris romanul – senzație, iar Alexander Hausvater l-a adaptat pentru scena Teatrului Stela Popescu, prilej cu care publicul este invitat într-un univers plin de imaginație aflat în conflict permanent cu lumea obiectivă și fragilă în care trăim.

Colaj Barba albastra

Echipa de creaţie a spectacolului este compusă din: regia Alexander Hausvater, scenografia Adina Mastalier, coregrafia Florin Fieroiu, sound design Tibor Cari, light design Lucian Moga, video design Constantin Șimon, asistenți de regie Ioana Macarie și Livia Vișănescu.

În distribuţie: Dr. Schaad – Marius Stănescu, Lilian / Gisel / Corinne / Andrea / Dna Jetzer / Jutta, soțiile dr. Schaad – Ada Navrot, Rosalinde Z, soția decedată a dr. Schaad – Crina Matei, Dra. Schlegel / Dna Hoffer – Anca Pascu, Avocatul apărării / Pfeifer / Stocker – Cătălin Frăsinescu, Dna. Bickel / Chelnerița – Ana Maria Ivan, Fiul / Egon / Judecătorul – Cristian Neacșu, Dl. Bickel /Tatăl victimei – Sorin Aurel Sandu, Figurație specială – Silvia Maurițiu, Alin Potop, Alexandra DBarbă Albastră

Premiera: București, 19 ianuarie 2020, ora 19:30 – Palatul Național al Copiilor, Sala Mică.

Pentru spectacolul “Barbă Albastră” biletele se pot achiziționa pe www.mystage.ro.

Acces 16 +.

Durată: 1 oră și 45 de minute, fără pauză.

www.teatrulstelapopescu.ro
www.facebook.com/ TeatrulStelaPopescu
www.instagram.com/teatrulstelapopescu

Pentru acreditări de presă: Simona Iordache 0753174618, florentina.iordache@teatrulstelapopescu.ro.

Organizator: Teatrul „Stela Popescu”

IMPORTANT

Dragi spectatori,

Având în vedere reglementările legale în vigoare cu toate modificările la zi, desfășurarea activității cu publicul în cadrul Teatrului se face în următoarele condiții:
Sala de spectacol este utilizată până la 50% din capacitatea maximă a locurilor, purtarea măștii de protecție este obligatorie, iar participarea în public este permisă doar persoanelor care prezintă dovada că:

  • ︎sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • ︎se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, pe baza documentului doveditor.

Spectatorii care au achiziționat bilet în perioada anterioară și care nu pot sau nu doresc să mai participe la spectacol în condițiile noilor reglementări, pot solicita returnarea contravalorii biletului de spectacol.

Pentru biletele achiziționate online vă rugăm să trimiteți un e-mail pe contact@mystage.ro colaboratorilor noștri de la agenția de ticketing. Suma va fi restituită în contul din care s-a făcut plata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *