metalshow

Bank Leumi Romania lanseaza Leumi Gold Card, primul card de credit cu servicii medicale incluse

Leumi Gold Card este destinat clienţilor premium ai Bank Leumi România şi le oferă acestora o serie de servicii exclusiviste: asigurare gratuită de călătorie în străinătate, acces gratuit la salonul V.I.P. al Aeroportului Internaţional Henri Coandă, tarife preferenţiale la achiziţionarea de servicii hoteliere, de pachete turistice, bilete de avion, închirieri auto, la restaurante, săli de fitness, spa, clinici stomatologice şi multe altele.

“Bank Leumi România aduce o premieră pe piaţa cardurilor locale: utilizatorii Leumi Gold Card vor avea acces gratuit la servicii medicale premium în peste 270 de clinici private partenere, aflate pe întreg teritoriul României. Acest lucru a fost posibil prin semnarea unui parteneriat cu compania de asigurări Signal Iduna, unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Germania, prezent în România din anul 2008”, declară Laurenţiu Mitrache, Preşedinte Executiv Bank Leumi România.

Leumi Gold Card este un card cu utilizare naţională şi internaţională care oferă utilizatorilor o limită de credit de până la 100.000 EUR, având una dintre cele mai bune dobânzi pentru facilitatea de credit de pe card (marjă de doar 9% peste ROBOR la 3 luni*) şi zero obligaţii în ceea ce priveşte returnarea lunară a unei sume minime.

În plus, toate plăţile cu cardul la comercianţi beneficiază de comisioane zero şi de o perioadă de graţie de 55 de zile. Fiind un card cu CIP, oferă avantaje certe legate de securitate, datele stocate astfel neputând fi copiate sau modificate.

De asemenea, cardul Leumi Gold are ataşat în mod gratuit serviciul Card Alert, prin care clienţii sunt informaţi în timp real, prin SMS, asupra tuturor operaţiunilor realizate cu cardul.

Informaţii detaliate despre Leumi Gold Card sunt disponibile la adresa //Gold.Leumi.ro.

*
DAE: 18.16%, calculat pentru un credit pe card în sumă de 20.000 RON, acordat pe o perioadă de 3 ani, comision de analiză 100 RON, comision de administrare anual 1%, sumă lunară de plată – dobânda aferentă creditului utilizat – 266 RON, considerând că întreg creditul a fost utilizat, iar valoarea totală plătibilă – 29.996 RON.

Bucuresti, 14.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *