free download 78 travel guides written by experts

Bank Leumi Romania lanseaza Companiilor o „Invitatie la dezvoltare – Stabiliti-va singuri

marja dobanzii la credit!”

În perioada 1-30 septembrie Bank Leumi România realizează campania “Invitaţie la dezvoltare” oferind tuturor companiilor libertatea de a accesa un credit pentru Capital Circulant cu o dobândă propusă chiar de ele!

Doritorii trebuie să completeze formularul de ofertă pe care îl găsesc în orice sucursală Leumi sau pe www.leumi.ro şi să propună o marjă de dobândă care se adaugă dobânzii ROBOR la 3 luni. La sfârşitul perioadei campaniei, toate ofertele primite vor fi ordonate descrescător în funcţie de nivelul dobânzii propuse, urmând a fi contactate toate companiile ofertante până la epuizarea sumei de 50 milioane ron alocate acestei campanii.

“Nicio bancă din România nu a fost vreodată atât de flexibilă în a oferi clienţilor posibilitatea de a-şi stabili singuri dobânda creditului. Vor obţine credite toţi cei care oferă o dobândă competitivă şi care îndeplinesc condiţiile financiare cerute pentru orice credit de capital circulant. În aceste vremuri incerte, vrem să oferim şansa companiilor care doresc să se dezvolte sau care doresc o îmbunătăţire a condiţiilor de creditare să o poata face, prin accesarea acestui împrumut.”, Laurenţiu Mitrache – Preşedinte Executiv Bank Leumi România.

Mai multe informaţii precum şi regulamentul campaniei se găsesc pe www.leumi.ro.

Bucuresti, 01.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *