free download 78 travel guides written by experts

Bank Leumi Romania a finalizat implementarea tehnologei EMV si va emite numai carduri cu CIP

Incepand cu luna iulie 2010, Bank Leumi Romania emite numai carduri (de credit sau de debit) cu CIP, urmand ca pana la finalul anului in curs, toate cardurile clientilor actuali sa fie schimbate. Migrarea la CIP se face pentru intreg portofoliul de carduri: VISA Gold, MasterCard Standard si MasterCard Business.

Clientii care doresc sa faca tranzactii prin POS sau sa retraga bani de la ATM in deplina siguranta, sunt asteptati in orice sucursala Leumi si, in termen de maxim 5 zile lucratoare, vor putea primi noul card securizat.

Cardurile cu CIP incorporat reduc pana la eliminare numarul de fraude avand ca victime utilizatorii de carduri clasice, dotate doar cu banda magnetica. In plus, informatia ce poate fi stocata in cazul noului tip de card este mult mai mare, permitand in viitor folosirea cardului pe post de carte de identitate, cartela de autobuz sau de metrou.

In plus, posesorii de carduri Leumi pot beneficia de servicul SMS Alert. Acesta este un serviciu prin care se transmite, in citeva secunde de la efectuarea unei tranzactii pe card, un mesaj pe telefonul mobil al posesorului cu detalii despre tranzactia efectuata si soldul disponibil ramas. SMS-ul este transmis si in caz de tranzactie nereusita.

Bucuresti, 02.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *