free download 78 travel guides written by experts

Bank Leumi lanseaza linia de credit 8IMM fara comisioane

Prin intermediul liniei de credit 8IMM, antreprenorii pot obține până la 400.000 de lei pentru finanțarea cheltuielilor curente ale firmei, fără comisioane aferente creditului. Dobânda este 8% pe an, fixă. Facilitatea se acordă cu o maturitate initială de 12 luni, cu posibilitatea de prelungire.

“Am ales denumirea «Optim» deoarece acest produs îmbină două caracteristici esențiale: transparență și simplitate. Transparență pentru că singurul cost al liniei este dobânda fixă de 8% pe an. Simplitate deoarece clienții își pot planifica cu ușurință fluxurile financiare, știind de la bun început valoarea dobânzii de plătit”, spune Dragos Alexandru, directorul Diviziei Comercial a Bank Leumi.

Acordarea creditului se face printr-o procedură simplificată, astfel încât clienții primesc răspuns privind eligibilitatea în cel mult 24 de ore. Sunt acceptate la finanțare firmele cu un istoric de activitate de cel puțin doi ani, indiferent de dimensiunea cifrei de afaceri, iar structura de garanții este flexibilă.

Pentru obținerea unor informatii complete despre linia de credit 8IMM clienții pot accesa site-ul Băncii www.leumi.ro. Aici găsesc informații complete legate de beneficiile acestui produs, condițiile de eligibilitate, documentele necesare și modalitățile de aplicare.

Bucuresti, 18.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *