free download 78 travel guides written by experts

Bank Leumi incurajeaza IMM-urile sa isi innoiasca parcul auto prin Programul Rabla 2014

Bank Leumi acordă finanțare în condiții avantajoase IMM-urilor interesate de înlocuirea parcului auto prin Programul Rabla 2014.

“Vedem semne tot mai clare că activitatea economică se redresează la scară largă în majoritatea sectoarelor, susținută de revenirea consumului populației. Credem că acesta este momentul potrivit pentru reluarea investițiilor, după ce planurile de achiziții au suferit multe amânări în anii trecuți, din cauza incertitudinii. Suntem încrezători că cele 3.000 de tichete Rabla pentru persoane juridice sunt un stimulent bine-venit pentru antreprenorii români. Pentru restul sumei clienții pot apela la Bank Leumi, deoarece creditul sIMMplus este o soluție optimă pentru IMM-urile care doresc să își reînnoiască parcul auto pentru a-și consolida competitivitatea”, spune Dragos Alexandru, directorul Diviziei Comercial a Bank Leumi.

Prin creditul sIMMplus pentru achiziție autovehicule firmele pot accesa, printr-o procedură simplă și rapidă, fără avans, finanțări de până la 500.000 RON, rambursabile în cinci ani. Clienții interesati primesc răspunsul privind eligibilitatea în cel mult 24 de ore, iar banii ajung în contul dealer-ului în maxim 7 zile de la depunerea documentației complete.

Sunt acceptate la finanțare firmele cu un istoric de activitate de cel puțin doi ani, indiferent de dimensiunea cifrei de afaceri, care nu se află în dificultate financiară și nu figurează cu incidente majore cu cecuri și bilete la ordin în ultimele 12 luni în baza de date a Centralei Incidentelor de Plăți (CIP).

Dobânda creditului este ROBOR 3M + 4,5% p.a., iar comisionul de gestiune este 0,1% lunar, calculat la valoarea creditului. Garanțiile sunt standard, respectiv ipotecă mobiliară asupra autovehiculelor achiziționate și garanția Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM).

Bucuresti, 30.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *