free download 78 travel guides written by experts

Banii isi spun povestea la televizor

Piraeus Bank si Antena 1 spun în fiecare seară povestea unui ban celebru din istoria romanilor

Ce este o monedă veche? Este un izvor de poveşti. Poveşti despre bani, despre oameni şi despre valorile care se păstrează dincolo de timp.
În fiecare seară, Antena1 vorbeşte despre toate acestea într-o producţie TV originală – Povestea banilor. De luni până vineri, la ora 22.30, chiar înaintea Observatorului de noapte, emisiunea trece prin istoria banilor care au marcat trecutul României. Susţinută de Piraeus Bank, producţia aduce telespectatorilor în fiecare ediţie o altă curiozitate: primele monede de pe teritoriul Daciei, primul ban din aur, cum a devenit leul moneda oficială a României, basme, legende, secrete şi personaje celebre din epocile evocate.

Concepută ca un filler cu o durată de un minut, Povestea Banilor spune într-o serie de douăzeci de episoade tot ce e mai interesant şi inedit despre banii româneşti. Emisiunea va fi difuzată până pe data de 15 iulie, iar cei care au ratat vreo ediţie pot urmări toate episoadele şi online pe www.youtube.com, doar folosind în motorul de căutare numele producţiei.

Povestea banilor este un proiect conceput şi produs de Sign Factor. În portofoliul Sign Factor se regăsesc şi emisiunile Yacht Life – difuzată în acestă perioadă în fiecare weekend la Antena 3, Bazar, Linia Verde, România Verde.

Bucuresti, 07.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *