metalshow

Banii atrag, tehnologia ajuta

Pe 16 noiembrie a avut loc cea de-a şaptea ediţie din acest an (a 14-a de la lansarea de anul trecut) a conferinţei SolePAD, dedicată soluţiilor informatice de gestiune a întreprinderii şi de comunicaţii, precum şi prezentării de surse de finanţare rambursabilă şi nerambursabilă pentru mediul de afaceri. La acest eveniment, organizat de Agora Media pentru a doua oară în Sibiu, au participat aproximativ 200 de reprezentanţi din partea firmelor medii şi mari din judeţele Alba şi Sibiu.

Conferinţa a avut loc în cadrul select al hotelului Palace din Sibiu şi s-a bucurat de participarea unor nume mari din industria IT&C din România: Orange, Radiocom, S&T România, Bit Software, Eytro, IBM România şi Sysgenic. De asemenea, conferinţa SolePAD de la Sibiu a avut şi o componentă puternică de finanţări, prin prezentările susţinute de Raiffeisen Bank, Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Agenţia Naţională pentru IMM-uri şi Cooperaţie, MCTI şi Cabinetul Călin Tatomir.

Conferinţa SolePAD (Soluţii Eficiente pentru Afaceri Durabile) este destinată directorilor de întreprinderi care colaborează cu parteneri externi sau care doresc să cunoască nemijlocit mersul afacerilor lor în orice moment, să îşi vadă activitatea în timp real, să poată executa un act de conducere eficient şi pro-activ.

Prezentările furnizorilor de software şi servicii au fost urmate, înainte de sesiunea „financiară”, de o scurtă intervenţie a reprezentantului unei companii din sectorul producţie, care a prezentat audienţei problemele sale concrete, aruncând practic mănuşa firmelor de software din sală.

Evenimentul din acest an, de la Sibiu, s-a bucurat de susţinerea partenerilor media Zile şi nopţi, Kiss FM Sibiu, De Toate pentru Toţi, Magic FM Sibiu, Hermanstadter Zeitung, Rondul de Sibiu, Monitorul de Sibiu, Monitorul de Alba, Monitorul de Mediaş, PR Wave, ADS Media, respectiv publicaţiile Agora Media: eWEEK, Channel Partner, PC Magazine.

Misiunea SolePAD este de a permite firmelor româneşti să se doteze cu instrumentele de management moderne atât de necesare supravieţuirii în condiţiile concurenţiale ale momentului şi mai ales în perspectiva integrării României în Uniunea Europeană. Administrarea resurselor unei întreprinderi trebuie să se poată face în timp real, pentru a permite conducerii să ia decizii rapide, în funcţie de cerinţele clienţilor, de ofertele furnizorilor, de schimbările legislative şi de contextul global de business.

Programul de conferinţe SolePAD (Soluţii Eficiente Pentru Afaceri Durabile) a demarat anul trecut, a străbătut în 2005 şapte etape (Bacău, Timişoara, Oradea, Cluj Napoca, Brăila, Iaşi şi Sibiu) iar anul acesta a avut deja loc la Constanţa, Timişoara, Cluj Napoca, Braşov,  Galaţi şi Iaşi. După Sibiu, SolePAD va avea loc la Ploieşti, ultimul eveniment din acest an.

Bucuresti, 17.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *