Shadow

Băneasa Shopping City dăruiește clienților săi experiența Cirque du Soleil, cu ocazia aniversării a 9 ani de activitate

Băneasa Shopping City va găzdui pe data de 2 mai 2017, în premieră pentru vizitatorii unui centru comercial românesc, un scurt fragment din spectacolul Varekai susținut de Cirque du Soleil. Prin colaborarea cu artiștii renumitei trupe internaționale, Băneasa Shopping City celebrează 9 ani de la deschidere, în stilul caracteristic, dăruind vizitatorilor săi experiențe memorabile.

Pentru a-şi încuraja clienţii să-şi redescopere stilul şi să experimenteze lumea magică a cumpărăturilor la cele mai înalte standarde, pe parcursul lunii aprilie, vizitatorii Băneasa Shopping City vor putea lua parte la o serie de activări desfășurate într-un decor de poveste, precum și la evenimentul din 2 mai. Special pentru clienții Băneasa Shopping City, Cirque du Soleil a pregătit un scurt fragment din show-ul Varekai, ca o introducere a celor şapte reprezentaţii pe care artiştii le vor susţine la Bucureşti în luna mai.


Încă din anul 2008 și până în prezent, Băneasa Shopping City a găzduit nenumărate evenimente memorabile, inedite, în premieră pe piața românească. Pentru a păstra această tradiție, dar și din dorinţa de a mulțumi în stilul caracteristic pentru milioanele de vizite din toți cei 9 ani de poveste, Băneasa Shopping City aduce lumea fantastică a spectacolului mai aproape de clienţii săi, printr-un concept inspirat de show-ul Varekai by Cirque du Soleil.

Regizat de Dominic Champagne, show-ul prezintă o lume în care totul este posibil, o lume caleidoscopică în care apar creaturi fantastice care cutreieră păduri magice şi care încep o incantație în cinstea unei vieți redescoperite. Termenul Varekai este preluat din limba hoinarilor universali în care înseamnă “oriunde”, iar tema spectacolului își propune să aducă un omagiu sufletului nomad, spiritului și artei tradiționale a circului, precum și celor care-și caută mereu, cu o pasiune infinită, calea către Varekai.

„De-a lungul celor 9 ani, ne-am obişnuit clienţii cu experienţe memorabile, iar aceasta va continua să fie una dintre tradiţiile noastre. De aceea, pe tot parcursul lunii aprilie, dar mai ales pe 2 mai, aducem o nouă premieră pentru vizitatorii centrului comercial: prezenţa Cirque du Soleil în cadrul Băneasa Shopping City. Iar pentru a completa această experienţă inedită, am decorat în spirit de poveste spaţiul comercial şi am pregătit o serie de activări pentru vizitatorii noştri, invitându-i să experimenteze latura fantastică a shoppingului.” a declarat Alexandru Bogdan, Director Marketing Băneasa Shopping City.

Pentru ca experienţa aniversară Băneasa Shopping City să fie cu adevărat memorabilă pentru vizitatori, începând cu data de 8 aprilie, aceştia vor fi surprinşi cu activări și surprize speciale, de la parade şi concursuri, până la experienţe inedite virtual reality, al căror program poate fi găsit pe site-ul Băneasa Shopping City.

Toate aceste activităţi sunt dedicate vizitatorilor şi clienţilor Băneasa Shopping City, în semn de mulţumire pentru fidelitatea cu care, timp de 9 ani, au ales calitatea la cele mai înalte standarde. Şi pentru că „It’s ok to live your fairytale. All in the name of fashion”, sunteţi aşteptaţi să faceţi parte din povestea noastră magică de shopping!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *