bucharest tech week 2021

Băneasa Shopping City continuă seria de evenimente Băneasa Xclusive cu cocktailul prilejuit de prezența exclusivă a brandului V:PM în portofoliul Victoria Gallery

Seria premierelor din Băneasa Shopping City, reunite sub conceptul Băneasa Xclusive, continuă cu o demonstrație de forță a unui tânăr brand autohton, deja obișnuit cu superlativele.

Conceptul Băneasa Shopping City celebrează universul exclusivităților din lumea shopping-ului și completează natural binecunoscutul tag-line „All in the Name of Fashion”. Cu peste 50 de branduri disponibile în exclusivitate și peste 350 de magazine, aici au loc cele mai importante premiere din lumea modei și ale shopping-ului. Lansări de branduri în exclusivitate, colecții capsulă, produse în ediție limitată și experiențe unice de shopping ce se întâmplă în premieră la Băneasa Shopping City.

Joi, 30 mai, seria de evenimente din conceptul Băneasa Xclusive a continuat cu cocktailul prilejuit de prezența exclusivă a brandului V:PM în portofoliul Victoria Gallery, exclusiv la Băneasa Shopping City!

VPM

Victoria Gallery este un multibrand cu o abordare actuală a modei si o selecție modernă și contemporană. În selecția de peste 30 de branduri și designeri români se regăsesc piese vestimentare, bijuterii și accesorii ce completează garderoba oricui își dorește alternative la brandurile internaționale. Invitații s-au bucurat de colecție și au primit recomandari vestimantare în cadrul unui cocktail exclusiv, pe ritmuri optzeciste.

Brandul V:PM (Five PM) propune o formă contemporană de evening wear și a devenit rapid de la lansare o alegere a multor vedete pentru evenimentele de pe covorul roșu. Este acel brand în care te refugiezi când simți că nimic din ceea ce găsești nu ți se potrivește pe deplin. Propunerile creative din spatele brandului se adresează exclusiv femeilor curajoase, care caută alternative pentru clasicele ținute de seară. Liniile elegante ale pieselor V:PM sunt completate de materiale impecabile și detalii surprinzătoare care te vor scoate din anonimat, toate sub ochii atenți ai celor două experte în modă și trenduri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *