Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Banditii George Vintila, Gina Pistol si Roxana Ionescu au intrat in Ferma Vedetelor

Foamea și lipsa alimentelor fac ravagii printre fermieri. După o săptămână de incertitudine și dispariții misterioase s-a descoperit cauza tuturor răutăților: cei trei bandiți – George Vintilă, Gina Pistol și Roxana Ionescu. Ei și-au făcut intrarea în Ferma Vedetelor și i-au așteptat pe fermieri deja instalați în bucătărie.

Ferma Vedetelor a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărită în intervalul de difuzare 20:30 – 22:24 de aproximativ 1.8 milioane de români. În minutul de aur, de la 21:00, peste 2.2 milioane de persoane priveau peripețiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a condus topul audiențelor cu 9.5 puncte de rating și 21.3% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a obținut 7.4 puncte de rating și 16.6% share.

Prima imagine a dimineții pentru Ionuț, cel care a descoperit spargerea: borcane goale aruncate pe jos și bucătăria devastată. „Dacă tot au fost pe aici, nu au putut să termine de dărâmat soba?”, a spus el. Când a văzut cum arată bucătăria, fermierul săptămânii, Augustin, a spus: „Și dacă mă trezesc întâmplător într-o noapte și îi prind pe aici, dacă nu îi iau cu parul așa frumos, că-s haiduci, nu?!”. După tot ce au furat bandiții, fermierii au rămas totuși cu veșnica mămăligă cu brânză.

Augustin a ales să îi pună servitori ai săptămânii pe Dima și pe Vica. După verdict au reînceput jocurile de strategie: „Pentru tine, cea mai înțeleaptă variantă e asta și o înțeleg, nu e nicio supărare!”, i-a spus Ionuț lui Augustin. Alegerea dueliștilor pare deja o mișcare previzibilă de pe acum, sigurul adversar al lui Dima fiind Ionuț, deoarece Dan are imunitate.

Nea Rață a venit însoțit de negustorul Vasile, costumat în călugăr, pentru a face un mic concurs pentru fermieri. El i-a învățat să tragă cu arcul la țintă, iar câștigătoarea a fost Cristina.

În timp ce ei învățau cum să folosească arcul cu săgeți, cei trei bandiți s-au instalat comod în bucătărie și i-au așteptat să se întoarcă. Când i-au văzut acolo pe George Vintilă, Gina Pistol și Roxana Ionescu, fermierii au sărit în sus de bucurie. A fost o surpriză extraordinară și au glumit pe baza disparițiilor de la fermă. Cei trei nu au venit cu mâna goală, ci, pe lângă returnarea produselor luate din fermă, ei au adus și alte lucruri necesare. Cel mai interesant obiect adus a fost harta unei comori ascunse din care lipsea o bucată mică: „Ca semn de împăcare, să nu fiți supărați pe mine, m-am gândit să vin cu bucata mare, să găsim comoara împreună!”, a spus Roxana, șefa bandiților.

Iulia i-a așezat la masă pentru a restabili regulile, astfel încât regulamentul să fie clar și pentru cei noi. O nouă provocare a ieșit la iveală: lupta pentru imunitate. „Augustin este șeful găștii vechi, George al găștii noi. Prin duel, tu poți obține pentru echipa ta imunitate la duelul din această săptămână. Augustin are dreptul să aleagă probele.”, a spus Iulia.

Concurenții au râs și s-au bucurat când au aflat că vor fi martorii unui duel între George și Augustin. Proba aleasă de fermierul săptămânii a fost turnirul cu bețe. Înainte să înceapă lupta, George i-a spus lui Augustin: „Mă copile, ți-e frică?”. Tensiunile și încurajările de pe margine le-au dat putere celor doi în lupta strânsă. George a reușit să iasă învingător și să câștige imunitate pentru echipa lui.

După aparenta bucurie, adevăratele sentimente au ieșit la iveală: „Eu fiind strateg de meserie, aveam un plan și toate lucurile erau aranjate cum credeam eu că o să iasă, și viața mea s-a năruit!”, a spus Augustin. Cristina a spus ca vrea să plece acasă, însă toate planurile pe care și le-au făcut până acum nu mai sunt valabile, iar jocul a luat o întorsătură neașteptată o dată cu intrarea bandiților în casă.

În ediția din această seară, de la 20:30, telespectatorii vor vedea cum se adaptează cei trei bandiți la condiția de fermieri, dar și ce planuri are Ionuț pentru duelul de sâmbătă, care se anunță a fi cel mai tensionat și dur duel de până acum la Ferma Vedetelor.

Toate edițiile Ferma Vedetelor pot fi urmărite și pe voyo.ro.

Bucuresti, 22.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *