Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Banciu by Bendeac merge la intalnire cu Sanziana Buruiana

Vezi dacă o va cuceri, duminică, la În puii mei!

Duminica aceasta, de la 20.20, telespectatorii vor avea parte de un show pe cinste în ultima ediţie “În puii mei”! Banciu by Bendeac se află în căutarea fetei potrivite, iar punctul de plecare a fost Facebook-ul. Se pare că strategia lui a dat şi rezultate, duminica aceasta îndrăgitul personaj urmând să iasă la întâlnire cu o domnişoară pe care a cunoscut-o pe celebrul site de socializare. Este vorba despre nimeni alta decât Sânziana Buruiană, pe care Banciu by Bendeac va încerca să o cucerească la o întâlnire cum nu s-a mai văzut. Dacă va reuşi Banciu să-şi pună şarmul în valoare şi cum va reacţiona Sânziana Buruiană în faţa unor replici neaşteptate, rămâne de văzut duminica aceasta, de la 20.20, la “În puii mei”. Începând de săptămâna viitoare, cei de acasă se vor putea bucura de o serie de ediţii speciale cu cele mai savuroase momente ale emisiunii.

Tot duminica aceasta, Velea are probleme cu colonul, aşa că merge la un control de rutină. Doctorii sunt însă absolut terifiaţi de ceea ce descoperă, transformandu-l pe îndrăgitul personaj în studiu de caz. Aşa că vin să vadă grozăvia şi alţi doctori specialişti, studenţi şi presa.

În această ediţie şi Arthur, Maria şi Goethe se vor confrunta cu noi probleme, fiind acuzaţi de braconaj, iar Fernando şi Impresarul vor deschide o nouă afacere. Nici Dinescu nu va lipsi, personajul interpretat de Bendeac investigând un caz de violenţă domestică, pornit de la o situaţie reală. Ancheta este una cu multiple reconstituiri ale situaţiei, caracteristică vigilenţei şi perseverenţei lui Dinescu şi a echipei sale. În această ediţie, Bendeac îl va avea alături pe Gabriel Cotabiţă într-un musical de excepţie, "Ce mai vrei" în care echipa “În puii mei” le va mulţumi celor de acasă pentru că au fost mereu aproape.

“În puii mei” este unul dintre showurile de comedie de top din România, poziţie confirmată pe parcursul sezoanelor de difuzare. Un frecvent ocupat al poziţiei de lider de piaţă, emisiunea a reuşit să îi ţină pe telespectatori mereu aproape, oferindu-le momente haioase şi personaje care mai de care mai interesante, inspirate din actualitatea românească. În ultimii doi ani, mai mult de jumătate din ediţiile “În puii mei” s-au situat pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor din mediul urban.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii inpuiimei.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/inpuiimei.antena1.

In puii mei!
Spring 2011-Spring 2012
Target: all urban
Sursa:GfK Romania (2011)/Kantar Media (2012)
Copyright:ARMADATA SRL
*exclus reluari, redifuzari, best of

Bucuresti, 28.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *