free download 78 travel guides written by experts

Bancherii in editie speciala The Money Channel

Bancherii romani se intalnesc miercuri, 22 octombrie, la The Money Channel intr-o editie speciala despre soliditatea si stabilitatea sistemului financiar romanesc. Oamenii se intreaba din ce in ce mai des si din ce in ce mai serios " ce se intampla cu banii?" Ultimele sondaje de opinie arata ca publicul are incredere in bancile din Romania, dar vrea sa stie ce sa faca cu banii. The Money Channel iti aduce miercuri cei mai importanti  bancheri din piata romaneasca intr-o discutie despre starea sistemului bancar romanesc sub presiunea evenimentelor recente.

Vor fi puse in discutie contextul macroeconomic intern, care a determinat masuri drastice din partea BNR si cele mai recente evenimente de pe pietele financiare internationale – inclusiv preluarea de catre stat a unor colosi bancari din Europa. De asemenea, se vor discuta  principalele schimbari in sistemul bancar european si international, din punct de vedere al reglementarii pietelor, care sunt efectele acestora asupra sistemului bancar romanesc si, implicit, asupra mediului de business – previziuni pentru 2009.

Moderatorii editiei speciale Daniel Apostol, Radu Soviani, Sorin Freciu ii vor avea ca invitati pe Radu Ghetea (CEC), Razvan Munteanu (RZB), Petre Bunescu (BRD), Gerald Schreiner (Volksbank), Dan Pascariu (Unicredit), Misu Negritoiu (ING), Adrian Vasilescu (BNR), Florin Georgescu (BNR), Laszlo Dioszi (OTP), Sergiu Oprescu (Alpha), Omer Tetik (Credit Europe Bank), Adrian Radu (MKB Romexterra) si pe Mihaela Pantea, jurnalist Money Express.

Editia speciala se va difuza intre orele 19.00-21.00, in direct, de la sediul CEC.

Bucuresti, 21.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *