Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Banca Transilvania sustine industriile creative: premii de 4.000 de euro

Banca Transilvaniapentru start-up-uri inovatoare

• Ȋnscrierile au loc până în 12 octombrie a.c. •

Banca Transilvania, în calitate de partener al Creative Est, primul festival autohton dedicat industriilor creative, organizat în Bucureşti, oferă câştigătorilor competiţiei Get in the Ring România premii în valoare de 4.000 de euro şi gratuitate timp de un an la o serie de servicii şi consultanţă BT pentru start-up-uri.

Creative Est va fi o experienţă-maraton care transformă 9 locuri din Bucureşti în centre de realizare şi expunere a unor proiecte de design, gastronomie, muzică, new media şi artă.

Evenimentul Get in the Ring România, organizat de GEA Strategy & Consulting, va avea loc în 17 octombrie a.c., în Bucureşti, începând cu ora 19, la halele din Industria Bumbacului. Plecând de la un concurs internaţional, se adresează afacerilor din industria creativă care prezintă idei generatoare de produse şi practici revoluţionare de business. Competiţia se adresează start-up-urilor evaluate la sub 1 milion euro, aflate la început de drum, respectiv celor evaluate la peste 1 milion de euro.

Ȋnscrierile au loc pe parcursul a două săptămâni, până luni, 12 octombrie a.c., prin completarea acestui formular online. Pentru concurs vor fi selectate 8 start-up-uri care vor trebui să parcurgă cinci runde de pitching – echipă, realizări, model de business, propunere de investiție şi freestyle – etape în care este necesar să demonstreze potențialul de business al ideii lor. Câștigătorii competiției, pe categorii, vor fi aleşi prin vot de către public, iar finalistul va reprezenta România în finala regională de la Sofia, unde va concura cu start-up-uri din alte opt țări.

Creative Est

Banca Transilvania, ca bancă a oamenilor întreprinzători, susţine industriile creative din România şi doreşte să contribuie la creşterea unei noi comunităţi, în care calităţile artistice, îmbinate cu cele antreprenoriale, construiesc afaceri care atrag, inspiră şi au potenţial.

Bucuresti, 01.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *