Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Banca Transilvania se extinde in Roma

BT deschide astăzi Sucursala BT Italia

Banca Transilvania deschide astăzi, în Roma, o sucursală, destinată în special românilor, atât persoanelor fizice, cât şi companiilor. BT devine astfel singura bancă românească din Italia.

Horia Ciorcilă, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Băncii Transilvania, declară: “Ne bucurăm că, începând de astăzi, Banca Transilvania este parte a comunităţii italiene. Extinderea în străinătate este o oportunitate de business pentru banca noastră. Relaţiile româno-italiene şi strategia pe care o avem pentru BT Italia vor contribui, cu siguranţă, la creşterea organică a băncii“.

Clienţii Sucursalei Italia au la dispoziţie întreaga ofertă a Băncii Transilvania: depozite, credite, BT24 Internet Banking şi Mobile Banking, carduri, transferuri de bani, serviciul SMS Alert, Direct Debit, posibilitatea achitării facturilor pentru furnizorii din România etc. În plus, pentru primii săi clienţi, oferta BT cuprinde, până la finalul lunii martie a.c., trei pachete de produse gratuite. Adresa unităţii BT este Via Baldo degli Ubaldi nr.184 B, iar programul este de luni până vineri, între orele 8.00 şi 16.30, iar sâmbăta, între 8.30 şi 11.30.

Campania Banca Transilvania–Italia are ca headline “Ciao, am ajuns la Roma!”, iar protagonistul este Zânul BT, personaj folosit de bancă atât în reclame, cât şi în social media, pentru o comunicare corporativă non-convenţională.

Detaliile ofertei BT Italia sunt prezentate inclusiv pe siteul băncii, în cadrul unei pagini dedicate, www.italia.bancatransilvania.ro. În plus, BT prezintă, tot online, povestea extinderii sale în Roma – de la idee, la deschiderea sucursalei – în cadrul paginii Hot Topic BT Italia: //www.bancatransilvania.ro/bt-social-media-newsroom/hot-topic-italia/.

Bucuresti, 03.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *