metalshow

Banca Transilvania premiata pentru CSR

Banca Transilvania a fost premiată pentru proiectul “Tu alegi, Banca Transilvania se implică”, în cadrul Galei “Oameni pentru Oameni”, care a avut loc în data de   27 octombrie, în Bucureşti. Evenimentul a avut ca obiectiv recunoaşterea implicării sociale a companiilor din România şi a fost organizat de Camera de Comerţ Americană în România, Asociaţia pentru Relaţii Comunitare, Vodafone, Lafarge România şi JTI, sub patronajul Preşedinţiei României.

Robert C. Rekkers, Directorul General al Băncii Transilvania, declară: “Este o onoare pentru       Banca Transilvania să fie premiată pentru implicarea socială. Prin acest proiect, dedicat comunităţilor din patru oraşe din Transilvania, nu am făcut decât să dăm înapoi cetăţenilor o parte din ceea ce primim zi de zi”.

Banca Transilvania a fost înscrisă în competiţia “Oameni pentru Oameni”, la categoria “Proiecte comunitare ale companiilor”, cu programul “Tu alegi, Banca Transilvania se implică”. Acesta a  demarat în martie a.c., în Alba Iulia, Bistriţa, Deva şi Sibiu. Cu sprijinul autorităţilor locale din oraşele amintite, au fost alese câte trei proiecte de interes general, care aveau nevoie de suport financiar. Pentru realizarea proiectelor, Banca Transilvania alocă o suma totală de 280.000 EUR. Cetăţenii au fost invitaţi să voteze proiectul dorit, în unităţile Băncii Transilvania din cele patru localităţi. In total, peste 68.000 de cetăţeni au hotărât, în oraşele lor, spre ce anume să se îndrepte banii oferiţi de bancă. Prin urmare, cetăţenii au ales ca în Sibiu să fie amenajat parcul “Astra”, în Bistriţa să fie renovat Liceul de Arta “Corneliu Baba”, în Alba Iulia, să fie reamenajat centrul oraşului, parcurile – “I.L.Caragiale” şi “Lucian Blaga”, iar în Deva s-a optat pentru construirea pistei de atletism din cadrul stadionului “Cetate”.
 
Criteriile de evaluare a programelor comunitare premiate la Gala „Oameni pentru Oameni” 2006 au fost: folosirea bugetului în proiecte cu rezultate cuantificabile; implicarea constantă a companiei în comunitate, pe direcţii strategice; respectarea bunelor practici şi a principiilor etice. Juriul a fost format din reprezentaţi ai: Lafarge România, Fundaţia Vodafone, Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile, Citigroup Romania şi NewsIn.
Banca Transilvania a ştiut dintotdeauna că succesul său se datorează, în cea mai mare măsură, încrederii pe care clienţii o au în brandul său. Ca parte a comunităţii în care îşi desfăşoară activitatea, banca se va dedica, şi de acum înainte, oamenilor, pentru a-şi aduce o contribuţie semnificativă la dezvoltarea societăţii. De asemenea, Banca Transilvania va sprijini, aşa cum a făcut-o şi până acum, iniţiativele şi spiritul antreprenorial, atribute ale construirii unei comunităţi de afaceri din ce în ce mai puternice şi mai conştiente de valoarea sa.

Bucuresti, 30.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *