metalshow

Banca Transilvania lanseaza optiunea picture cards pentru cardurile Visa Electron

Banca Transilvaniaşi MasterCard Mondo

Cardul bancar devine cardul cu amintiri

Banca Transilvania lansează opţiunea picture cards pentru personalizarea cardurilor de debit Visa Electron şi MasterCard Mondo, ambele în variantă contactless. Prin această noutate, banca se adresează persoanelor care au cel puţin 14 ani şi care îşi doresc un produs bancar unic, cu un design creat chiar de ele.

Imaginea cardului poate fi selectată din arhiva personală sau din galeria BT. Un selfie reuşit, o poză cu prietenii sau cu familia, un peisaj din vacanţă, o fotografie cu prima maşină, de la aniversare sau de la absolvire – fiecare poate apărea pe cardurile BT Visa Electron sau MasterCard Mondo. Cardul bancar devine astfel cardul cu amintiri.

Ambele carduri pot fi folosite în ţară şi în străinătate, pentru primirea bursei sau a salariului, pentru plata cumpărăturilor la comercianţi sau online, respectiv a facturilor la bacomatele BT. Deşi sunt carduri de debit, cu ajutorul lor poate fi împrumutată o sumă de până la şase ori valoarea veniturilor lunare eligibile, până la 5.000 de euro. Pentru aceste carduri, banca nu percepe comision de administrare ori pentru folosirea la cumpărături, iar comisionul de emitere este de 50 de lei.

Banca Transilvania picture card

5 paşi pentru a aplica online:
· accesare //www.bancatransilvania.ro/cardultau/
· alegerea tipului cardului – BT Visa Electron sau MasterCard Mondo
· încărcarea unei imagini dintre cele personale sau selectarea unei poze din Galeria BT
· completarea datelor personale
· confirmarea informaţiilor; finalizarea aplicării

După aplicare, clienţii vor primi un email din partea BT, pentru validarea solicitării, precum şi un mesaj cu designul final al cardului. Un astfel de card este emis de Banca Transilvania în aproximativ o săptămână, iar persoana care a aplicat va fi informată printr-un SMS că Visa Electron sau MasterCard Mondo personalizat este emis.

BT Visa Electron, cardul-campion al băncii în 2014
Anul trecut, Banca Transilvania a emis cele mai multe carduri de debit din întreaga piaţă autohtonă, şi anume peste 300.000 de carduri BT Visa Electron. Acesta a fost cel mai folosit card pentru plăţi la comercianţi: cu un număr de peste 22 de milioane de tranzacţii comerciale şi un volum de 2.284,74 milioane lei în 2014, acesta a fost declarat de NOCASH „Cardul de cumpărături al anului”.

2014 a fost cel mai bun din istoria BT privind activitatea de carduri, având în vedere rezultatele obţinute pe partea de emitere şi volume tranzacţionate, cele mai bune din piaţa de profil.

Cluj-Napoca, 01.07.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *