free download 78 travel guides written by experts

Banca Romaneasca ofera servicii de factoring prin intermediul RisCo

Banca Românească acordă companiilor finanţare rapidă şi simplificată pe baza facturilor emise prin intermediul sistemului de verificare firme online – RisCo, începând cu luna aprilie.

Soluţia de factoring oferită de Banca Românească prin intermediul RisCo este disponibilă în lei, se acordă pe o perioadă de 12 luni şi finanţează până la 80% din valoarea facturilor eligibile.

Noutatea acestui produs este reprezentată de faptul că oricine, oricând poate avea acces simplu şi rapid la soluţia de finanţare: companiile accesează pagina https://www.risco.ro/factoring/formular-aplicare, completează câmpurile indicate şi transmit formularul. În maximum 24 de   ore, un reprezentant RisCo le contactează telefonic pentru analiză şi trimite aplicaţia către Banca Românească.

Factoringul oferit prin intermediul RisCo este unul dintre cele mai accesibile produse de finanţare din piaţă, cu o rată a dobânzii ROBOR 1M + 3,65% şi un comision de factoring cuprins între 0,1% şi 0,4%.

În pagina dedicată produsului pe site-ul RisCo se pot estima, cu ajutorul unui calculator, costurile aferente în cazul finanţării facturilor, precum şi profitabilitatea obţinută de firmă ţinând cont de marja profitului operaţional al companiei şi costurile produsului.

Factoringul îmbunătăţeşte lichidităţile companiei prin finanţare la cerere, preia din efortul de administrare, monitorizare şi raportare a facturilor emise către clienţi. Astfel, o parte dintre angajaţi pot fi alocaţi pentru alte activităţi.

Mai mult decât atât, prin factoring compania îşi poate majora cifra de afaceri fără a recurge la un credit bancar clasic şi îşi poate fideliza clienţii, prin creşterea termenelor de plată al facturilor.

Bucuresti, 02.04.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *