metalshow

Bănățenii au demonstrat că au ce trebuie pentru a fi Supraviețuitorul

Ieri, 2 aprilie, așteptarea s-a încheiat pentru bănățeni! Caravana pentru cel mai tare show de televiziune al tuturor timpurilor, Supraviețuitorul, a ajuns în Timișoara, iar fiecare dintre cei care au venit la preselecții a demonstrat că are ce trebuie: curiozitate, energie, curaj, determinare și simțul aventurii!

Dacă la București a venit special pentru preselecțiile Supraviețuitorul un român care locuiește în Statele Unite ale Americii, ieri a venit la Timișoara un tânăr care locuiește în Germania și își dorește foarte mult să fie unul dintre cei 18 aventurieri care vor ajunge într-un colț de paradis, complet rupt de lume.

Supraviețuitorul este reality-show-ul care a revoluționat televiziunea în întreaga lume, iar acum a ajuns și în România, la PRO TV! Cei 18 români care vor fi selectați vor avea parte, fără îndoială, de o experiență unică în viață, pe care nu o vor putea uita niciodată! Iar timișorenii au demonstrat ieri că își doresc să fie parte din acest fenomen, indiferent de meseria pe care o practică. Medici, balerine, lucrători comerciali, inspectori, analiști, polițiști sunt doar câteva dintre ocupațiile bănățenilor care au venit ieri la preselecțiile Supraviețuitorul.

Doamnele și domnișoarele nu s-au lăsat mai prejos! Fie că sunt tinere aventuriere sau mame cu unul sau mai mulți copii, fiecare vrea să demonstreze că voința este singura motivație care contează în Supraviețuitorul. “Mi se pare că Supraviețuitorul este show-ul care face oamenii obișnuiți să devină extraordinari și vreau să încerc, sunt sigură că o să mă pot adapta.”, spune una dintre doamnele venite la preselecții.

Caravana Supraviețuitorul își continuă drumul prin țară! Pe 9 aprilie, preselecțiile pentru cel mai tare reality-show ajung la Iași, la Hotel Unirea, iar pe 16 aprilie continuă la Cluj-Napoca, Hotel Golden Tulip!

Dacă ești sigur că ai ce trebuie pentru a fi Supraviețuitorul, te așteptăm la preselecțiile din țară!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *