free download 78 travel guides written by experts

Bam Boo redeschide magazinul din Iasi, in cadrul Iulius Mall

Cel mai important magazin de cadouri şi decoraţiuni din România se redeschide vineri la Iaşi

Iaşi, 31 octombrie 2008; Vineri, 31 octombrie 2008, Bam Boo se relansează în cadrul galeriei comerciale Iulius Mall din Iaşi. Magazinul Bam Boo a fost relocat tot în cadrul Iulius Mall, într-un spaţiu mai generos şi mai călduros, după aproximativ 4 luni de inactivitate.

Locaţia magazinului Bam Boo, Iulius Mall, cel mai mare mall din estul României, numără 210 magazine, FoodCourt Internaţional şi SportZone şi are un flux de peste 5.000.000 de clienţi anual.

Din cadrul conceptului american de one stop shopping ce caracterizează Iulius Mall face parte şi Bam Boo, pe segmentul de cadouri şi decoraţiuni interioare. Magazinul proaspăt deschis în Iaşi păstrează specificul magazinelor Bam Boo ce se caracterizează ca o oază de linişte şi ambianţă în mijlocul unei vieţi cotidiene. În magazin, clienţii pot găsi accesorii de baie, bucătărie, dormitor, decoraţiuni şi atmosferă, dar şi foarte multe opţiuni de cadouri. În plus, pentru întâmpinarea Sărbătorilor de iarnă, clienţii pot deja găsi pe rafturile magazinului noua colecţie de Crăciun. Aceasta numără accesorii pentru brad şi decorarea casei, cadouri pentru familie şi prieteni, pentru aranjarea mesei festive.

“Redeschiderea magazinului din cadrul Iulius Mall Iaşi reprezintă un pas important pentru lanţul Bam Boo. Acest magazin vine la timp pentru a întâmpina cerinţele publicului înainte de cea mai importantă sărbătoare, cea a Crăciunului. Ne pare bine că am reuşit să redeschidem Bam Boo în Iaşi, în cel mai mare centru comercial din estul ţării şi suntem convinşi că ne vom ridica la înălţimea aşteptărilor clienţilor” spune Ignacio Barraquer, Director General.

Magazinul Bam Boo este deschis zilnic între orele 10 şi 22, în cadrul Iulius Mall.

Bucuresti, 30.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *