Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Bam Boo lanseaza magazinul tau online de cadouri si decoratiuni

Într-o lume în care timpul pare să se comprime în fiecare zi, iar agitaţia şi ritmul alert ne cuprind de la primele ore ale dimineţii, bam boo deschide un nou magazin de unde peste 1.000 de produse pot ajunge la tine sau la cei dragi, oriunde v-aţi afla.

Bam boo lansează primul său magazin virtual: www.bamboo.ro ! Cu un meniu prietenos şi foarte uşor de folosit, cu multe opţiuni de căutare ce permit oricui să găsească produsele dorite în cel mai scurt timp, noul magazin oferă o gamă foarte largă de produse: de la obiecte pentru casă şi cadouri pentru copii şi femei, până la cadouri pentru bărbaţi şi decoraţiuni de nuntă.

Lansarea magazinului aduce şi primele două oferte speciale: pentru femei, colecţia de de bijuterii „seduction”, iar pentru bărbaţi, colecţia de cadouri „ultra male”.

„Cererea mare de a deschide magazine şi în alte oraşe din ţară, unde nu suntem încă prezenţi, a fost unul dintre motivele demarării acestui proiect. Vom putea astfel satisface cererile pentru produsele noastre din toată ţara şi, de ce nu, din afara ei” precizează Violeta Moisa, director de marketing al lanţului de magazine bam boo.

Printre opţiunile magazinului online se numără wishlist, crearea unui cont personal pentru uşurarea comenzilor viitoare, livrarea cadourilor la adresa cerută de client, vânzări corporate pentru companii, împachetare specială a cadourilor, felicitări cu mesaje dorite de client şi o zonă dedicată ofertelor speciale.

Tot în ajutorul clienţilor vin şi metodele de plată – se poate alege din mai multe opţiuni cum ar fi plata la livrare, transfer bancar sau plata cu cardul. Mai mult decât atât, nu vei mai pierde timp pe drum sau căutând un loc de parcare, pentru că vei primi produsele comandate chiar la uşa ta!

Primul magazin bam boo a fost deschis în 2003, iar ulterior reţeaua de magazine a ajuns la 20 în doar 5 ani. Am decis ca cel de-al 21-lea magazin bam boo deschis să fie un magazin online. Am observat că numărul persoanelor care doresc să comande produse pentru casă, cadouri pentru cei dragi sau obiecte decorative este în creştere. Unul dintre motive ar fi şi lipsa timpului alocat cumpărăturilor, timp care se micşorează considerabil atunci când lumea comandă online şi primeşte cumpărăturile la uşă. De aceea am lansat www.bamboo.ro, un magazin online care păstrează aceeaşi imagine şi atmosferă deja cunoscute ale magazinelor bam boo, la care se adaugă accesibilitatea produselor şi o experienţă de shopping la care poate lua parte oricine.

Pentru informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie.

Bucuresti, 13.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *