Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Balul Printeselor!

Mare bal mare pentru cei mici!

Lume, lume! In data de 2 iunie, la ora 18, Events invita toti printii si printesele cetatii la bal! “Palatul”, expozitia “World of Barbie and Lego” (23 mai-11 iunie a.c.), si organizatorul, Events, anunta cel mai mare bal pentru cei mici!

La bal participa Regele si Regina, maestrul de ceremonii si trompetistul Curtii vor anunta sosirea fiecarui invitat si il vor prezenta, iar pajii eleganti se vor ingriji de buna dispozitie si veselie!

Fiecare copil va fi costumat ca la cartea… de povesti si ca la.. Curte, iar “debutul” in societate va fi inregistrat pentru posteritate: printii si printesele vor primi cate o fotografie care-i infatiseaza la bal, pentru aducere aminte peste ani.

Concursurile si surprizele se vor tine lant. Vom alege printul si printesa balului, iar ceilalti participanti le vor construi castelul din faimoasele caramizi Lego. Si pentru ca stim ca este greu sa alegi intre atatia copii, toti frumosi, fiecare participant va fi declarat castigator intr-ale veseliei, iar premiile vor fi generoase!

“World of Barbie and Lego” (24 mai-11 iunie a.c.) este o expozitie itineranta cu vanzare ce prezinta istoria indragitei papusi, de la crearea sa, in 1959, si pana astazi, dimpreuna cu tot alaiul de tinute speciale, mobilier, autoturisme si cu partenerul ei, Ken! Cortul in care se va desfasura, cu o suprafata de 1000 de metri, va fi amplasat in Piata Revolutiei si va oferi, practic, un imens loc de joaca pentru copiii de toate varstele.

Bucuresti, 12.05.2006
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *