free download 78 travel guides written by experts

„Bal mascat” de Melissa De la Cruz acum la Editura LEDA

BAL MASCAT
Cartea a doua din seria SÂNGE ALBASTRU de Melissa De la Cruz

„O privire iscoditoare, ca de voyeur, aruncată spre vieţile magnaţilor din Manhattan — care, întâmplarea face, sunt chiar vampiri!” – Kirkus Reviews

SCHUYLER VAN ALEN doreşte o explicaţie legată de misterioasele morţi care au avut loc în rândurile tinerilor vampiri. Împreună cu Oliver, cel mai bun prieten al ei, Schuyler călătoreşte în Italia cu speranţa de a-l găsi pe singurul om care o poate ajuta – bunicul ei.

Între timp, la New York, pregătirile sunt în toi pentru Balul Celor Patru Sute, o petrecere exclusivistă găzduită de cei mai bogaţi, puternici şi neumani – o gală a celor cu Sânge Albastru.

Dar adevăratele pericole apar la after-party, un bal mascat organizat de şireata Mimi Force. O revelaţie, ascunsă în spatele măştilor, va schimba cursul destinului unui tânăr vampir pentru totdeauna.

Plin de glamour, suspans şi folclor cuvampiri, acest al doilea episod din palpitanta serie Sânge Albastru îşi va lăsa cititorii însetaţi să afle mai mult.

Traducere din limba engleză de Mădălina Andrei
ISBN: 978-973-102-312-0
Format: 13×20 cm, 320 pagini
Cartonată cu supracopertă
Preţ: 44,90 lei
Colecţia: FANTASY LEDA

Recomandat de: 121.ro

Din aceeaşi serie a mai apărut:

SÂNGE ALBASTRU

Cartea întâi din seria SÂNGE ALBASTRU de Melissa De la Cruz

Schuyler vrea să afle ce secrete ascund cei cu Sânge Albastru. Dar nu cumva pericolul o pândeşte şi pe ea?

Traducere din limba engleză de Mădălina Andrei
ISBN 978-973-102-305-2
Format: 13×20 cm, 320 pagini
Cartonată cu supracopertă
Preţ: 44,90 lei
Colecţia: FANTASY LEDA

DESPRE SERIA SÂNGE ALBASTRU:

„Împletind umorul subtil cu detaliile rafinate ale vieţilor celor fabuloşi şi însetaţi de sânge, De la Cruz ne propune o concepţie asupra vampirilor foarte diferită de tradiţionalii demoni care se tem de ţăruşi înfipţi în inimă.” – Booklist

„O intrigă plină de mistere, care îi va face pe tineri să nu poată lăsa cartea din mână.” – School Library Journal

MELISSA DE LA CRUZ este autoarea bestsellerului pentru adolescenţi The Au Pairs şi coautoarea unui foarte popular volum pentru adulţi, The Fashionista Files: Adventures in Four-Inch Heels and Faux Pas.

Melissa are apariţii frecvente la televiziune, CNN şi E! Entertainment Television, în calitate de expert pe teme de stil, tendinţe şi celebrităţi, şi scrie articole pentru Glamour, Marie Claire, Teen Vogue, Cosmopolitan şi New York Times. A crescut la Manila, San Francisco şi New York, iar acum locuieşte la Los Angeles împreună cu soţul ei. Deşi Melissa nu este un Sânge Albastru, cunoaşte câteva persoane care sunt…

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi melissa-delacruz.com.

Bucuresti, 08.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *