free download 78 travel guides written by experts

Baguette “Charlemagne” – un produs de senzatie al brutariilor Paul acum si in Romania

Noul aluat care a făcut furori printre iubitorii produselor Paul din Franța, este disponibil din aprilie în toate brutăriile Paul din România.

De la lansarea sa în Franţa, prilejuită de celebrarea a 120 de ani de tradiție PAUL, baguette ”Charlemagne” se bucură de un real succes.

Alegerea numelui "Charlemagne" nu este deloc întâmplătoare, făcându-se referire la istoria familiei PAUL, o istorie care cuprinde peste 5 generații de maeștrii brutari. Prin crearea acestei baghete, Paul dorește să-i onoreze pe Charlemagne – Aimable Mayot și pe fiul acestuia, Edmond – Charlemagne, primii entuziaști care și-au dedicat timpul preparării rețetelor inconfundabile ale brutăriilor Paul.

Folosind bagheta Charlemagne au fost create trei rețete de sandwich-uri delicioase, care au la bază, în funcție de sortimentul ales, șuncă, pui fraged, cremă fină de brânză, salată proaspătă, emmentaler, felii delicioase de roșii sau ou: Sandwich Charlemagne jambon fromage, Sandwich Charlemagne poulet și Sandwich Charlemagne jambon oeuf.

Cele trei sortimente de sandwich-uri vor fi disponibile la prețul de 13,90 Lei bucata, iar bagheta Charlemagne la prețul de 6,50 Lei.

Cu o tradiție de peste 120 de ani, PAUL definește arta brutăriei franceze, fiind renumit pentru rafinamentul, prospețimea și calitatea celebrelor sale produse. Franzele, baghete, pâini vieneze și rustice, pâinici cu stafide sau cu ciocolată, sunt servite zilnic în cele 450 de magazine deschise în întreaga lume.

Bucuresti, 29.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *