free download 78 travel guides written by experts

„Badanamu” sosește la JimJam, în aprilie

În a doua lună a primăverii, JimJam îndeamnă părinții să-și lase copilașii în fața micilor ecrane, pentru a învăța engleza ușor și distractiv, urmărind noile seriale marca „Badanamu”, în cadrul blocului tematic „Joacă-te și învață”.

Astfel, din 21 aprilie 2018, în fiecare zi (între orele 11:00 – 11:14 și 15:00 – 15:14), copiii îl pot cunoaște pe ursulețul Bada în producțiile animate „Badanamu TV Show”, „Badanamu Nursery Rhymes” și „Badanamu Talk”.

Marca Badanamu a fost creată de londonezul David Roberts, după ce și-a observat nepoții crescând și și-a dat seama că cei mici trebuie să învețe anumite abilități de bază, înainte de a intra la grădiniță.

Pufosul personaj și prietenii lui colorați de pe JimJam îi ajută pe micii privitori să descopere, în fiecare episod, cuvinte noi în limba engleză, legate de subiecte simpatice și utile, legate de viața de zi cu zi:
· Primul ajutor
· În bucătărie
· Distracție de ziua ta
· Să facem curățenie!
· Gata de culcare
· Împreună suntem o familie
· „Patrula ” alimentară
· La zoo
· Iubim Crăciunul
· Despre prietenie
· Sporturi
· Fructe și legume.

Serialele din franciza „Badanamu” (care pot fi urmărite de la 1 la 5 ani) combină tehnologia, animația și practicile tradiționale de predare cu experiența de învățare activă, astfel încât creierul celor mici este activat în întregime, în timp ce se distrează în fața micului ecran! Pentru dezvoltarea abilităților de învățare ale limbii engleze, formatul utilizează următoarele instrumente de dezvoltare:
· cântecele în fiecare episod, cu vocabular simplu
· invenții amuzante care rezolvă problemele și îi ajută să înțeleagă lumea din jur
· format de 2 – 6 minute lungime
· învățarea alfabetului cu ajutorul simpaticelor figurine „Nemies”
· dialog – până la 100 de cuvinte esențiale din vocabular.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *