free download 78 travel guides written by experts

Back to black cu #TheDate / Noir c’est noir – o nouă experiență unică

Toamna se numără… petrecerile. Sezonul oficial de distracție se deschide cu o nouă experiență exclusivistă, marca #TheDate, o petrecere care să dea tonul sezonului toamnă-iarnă 2016-2017.

Cea de-a treia petrecere marca #TheDate, „Noir c’est Noir” propune reîntoarcerea la negru, ca o sărbătoare a eleganței. Evenimentul va avea loc vineri, 23 septembrie, într-una dintre cele mai chic locații ale Capitalei, situată în parcul Herăstrău, la cafeneaua Tete a Tete. Petrecerea va începe la ora 22.00 și va dura până dimineața.

”Cu această petrecere, „Noir c’est Noir”, propunem o nouă definiție a distracției și a eleganței. Pentru că am ajuns la a treia ediție a evenimentelor #TheDate, ne dorim să oferim invitaților noștri o experiență altfel, inedită, ca de fiecare dată. Am decis să reinventăm celebrarea misterului și a distincției, printr-o petrecere cu o atmosferă elegantă și rafinată. Negrul nu va mai fi la fel după această petrecere”, spune Ana Pana, organizator al petrecerilor #TheDate.

Dress code-ul petrecerii este all black. Atenție, intrarea la petrecere este condiționata de respectarea temei. Nu veți putea intra chiar dacă aveți brățară achiziționată anterior.

Accesul este limitat, sunt disponibile doar 400 de locuri. Puteți achiziționa brățara de acces sunând la nr. 0730.274.155, iar prețul acesteia este de 40 de lei.
Brățările nu se vând la fața locului, în seara evenimentului.

Prima petrecere din seria #TheDate a avut loc pe 14 mai, pe terasa Promenada Mall din București. Pentru prima dată în România, pe terasa Promenada Mall a fost urcată o barcă de 6.5m/3m care, pe parcursul petrecerii, a jucat rolul de pupitru al DJ-ului. La petrecere au participat în jur de 1000 de «party people».

Cea de-a doua petrecere a avut loc pe 9 iulie, într-o gradină secretă din zona Băneasa. Atmosfera feerică a fost creată cu ajutorul unor motive și simboluri magice cum ar fi: zâne, leagăne, baloane cu confetti strălucitoare, lumânări și ghirlande realizate din flori naturale.

Petrecerile #TheDate au loc într-o locație nouă și sub o altă tematică. Pentru o bună desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă dreptul de a-și selecta participanții. Hashtag-urile oficiale sunt: #thedate, #getreadyfortheparty #noircestnoir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *