Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Bacalaureat International si Bacalaureat Britanic la costuri reduse

Educatia britanica are o reputatie de invidiat, iar o diploma de bacalaureat britanic este un avantaj decisiv pentru universitatile de top din lume, de aceea tot mai multe familii din Romania sunt dispuse sa investeasca in educatia preuniversitara a copilului lor. Insa spre deosebire de faimoasele scoli boarding pe care le vedem in filme cu elevi in uniforme, care presupun costuri majore de ordinul zecilor de mii de lire anual, prin Programul de Liceu Public in Anglia desfasurat de IEC – International Education Center Romania, elevii romani pot obtine o diploma de bacalureat britanic la costuri mult mai reduse.

Programul, care se adreseaza elevilor cu varsta de 16 sau 17 ani si dureaza 2 ani, este conceput special pentru pregatirea de facultate si include si antrenamentul lingvistic in vedera sustinerii examenului IELTS. In primul an, elevii studiaza 4 discipline la nivel avansat, dintre care isi aleg doar 3 in anul doi. Cele 4 obiecte de studiu sunt alese dintr-o gama larga de materii in colaborare cu un consilier academic in functie de interesele si planurile de viitor ale elevului. Elevii sunt plasati in licee publice in orase cu o populatie nu mai mica de 60 000 de locuitori la o distanta nu mai mare de 3 ore fata de Londra. La sosire, au parte de un program de bun venit si orientare in care sunt familiarizati cu orasul, scoala, serviciile de care dispun si au sansa socializeze cu ceilalti elevi internationali. Elevii pot sta in familii gazda sau in campus, aceasta din urma fiind varianta preferata de elevii romani.

Dupa o asemenea experienta, participantii in program capata mai multa incredere, se maturizeaza si isi dezvolta abilitati interculturale, atat de pretuite in prezent. In plus, au sansa sa cunoasca cultura britanica si sa exceleze academic alaturi de studenti din toata lumea intr-un mediu prietenos, cu facilitati moderne. Pentru informatii despre costuri si procedura de aplicare, cei interesati sunt rugati sa trimita un e-mail la info@highschools.ro; inscrieri pana pe 20 februarie 2014. Mai multe marturii ale participantilor in acest program pe www.highschools.ro.

Bucuresti, 29.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *