Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Azi se lanseaza pentru utilizatori platforma Mural.ly

Astazi se lanseza pentru public platforma creativa Mural.ly care urmareste sa creeze un spatiu unde oricine sa poata integra continut din orice sursa online, incluzand harti, continut de pe Pinterest, fisiere DropBox, articole de pe Wikipedia si multe altele.

Fiecare utilizator porneste de la un spatiu care se poate insa mari, atat pe orizontala, cat si pe verticala, in functie de nevoile utilizatorului, fara a fi asadar limitat la dimensiuni traditionale – ale hartiei, de exemplu – care au fost standard multi ani de zile.

Mural.ly este un startup din Buenos Aires care a obtinut fonduri in valoare de 775.000$ de la Intel Capital, Alta Ventures si altii.

Utilizatorii pot sa isi adune informatii din diverse surse si in formate diferite si pot invita si alti membri ai retelei sa lucreze impreuna – de aici si ideea de platforma care incurajeaza colaborarea.

Conceptul este unul interesant si cu siguranta sunt necesare instrumente care sa poata integra diverse surse disponibile online. Sa nu uitam insa ca exista si Prezi care are deja 12 milioane de utilizatori la nivel mondial. Ramane de vazut asadar cum va reusi Mural.ly sa atraga utilizatori si sa ii mentina astfel incat sa devina interesant si atractiv pentru creativi si nu numai.

10.09.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *